Τρίκαλα: “Βουβός” πόνος στην κηδεία της 44χρονης Ελένης Κατσαρού που έχασε τη ζωή της στη φονική έκρηξη

Ημερομηνία:

Στην τελευταία κατοικία τους οδηγούνται σε κλίμα οδύνης οι άλλες δυο μητέρες, που έχασαν τη ζωή στους, στη φονική πυρκαγιά του εργοστασίου Βιολάντα.

Συγγενείς, φίλοι και εργαζόμενοι του εργοστασίου έφτασαν το μεσημέρι της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης για να πουν το τελευταίο αντίο στη γυναίκα που μαζί με 4 ακόμη έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Κυριακής.

Αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα το βράδυ της Κυριακής. Βασικό στοιχείο για την έρευνα θα είναι το πόρισμα από το χημείο του κράτους για τη συγκέντρωση προπάνιου στο σημείο.

Την ίδια ώρα, ο αξιωματικός της πυροσβεστικής Δημήτρης Λιότσος σε ανάρτηση του αναφέρει πως σημαντικό ρόλο στην έκρηξη μπορεί να έπαιξε και η κακοκαιρία Ντάνιελ από τη οποία είχε πληγεί το εργοστάσιο.

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρικάλων, για τα αίτια της έκρηξης. Στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι άδειες λειτουργίας του εργοστασίου και τα μέτρα πυρασφάλειας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Σαν σήμερα “έφυγε” ο Σπύρος Βουλγαράκης

Συμπληρώνονται, σήμερα, δώδεκα (12) χρόνια από τότε (23.10.2014) που...

Κατερίνα Σολωμού: Η ύπαιθρος της Αχαΐας έχει φωνή

Σε ανάρτησή της η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας και μέλος...

Τέλη 2027 έρχεται η «τέλεια καταιγίδα» στα τρόφιμα και την επισιτιστική ασφάλεια

Μια νέα περίοδος έντονης αστάθειας διαμορφώνεται στον παγκόσμιο τομέα...