Τρίκαλα: Ζευγάρι βρήκε κρυφή κάμερα σε Airbnb – Τι λέει ο ιδιοκτήτης

    Ημερομηνία:

    Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε ένα ζευγάρι σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στα Τρίκαλα.

    Όλα συνέβησαν όταν το ζευγάρι εντόπισε στο πάνω ράφι της ντουλάπας μια κρυφή κάμερα.

    Καταγγελία στην Αστυνομία

    Απευθύνθηκαν αμέσως στη Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και προχώρησαν σε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

    Ο Ανδρέας Χίος, πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Διαχειριστών Ακινήτων μίλησε σχετικά με το περιστατικό στις «Εξελίξεις τώρα» τονίζοντας ότι οι ίδιες οι πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης παραδέχονται ότι αυτή είναι η πιο σοβαρή παραβίαση που συνάπτεται στην συμφωνία μεταξύ του πελάτη με την πλατφόρμα.

     

    Πώς μπορούμε να εντοπίσουμε κρυφές κάμερες;

    Όπως επεσήμανε ο κ. Χίος υπάρχουν αξιόπιστοι τρόποι για να προστατευτεί κάποιος και να αποφύγει να πέσει θύμα μίας τέτοιας παράνομης ενέργειας.

    «Μπορούμε να κατεβάσουμε μία από τις πολλές εφαρμογές που υπάρχουν στα κινητά μας τόσο από marketplace Android και iOS.

    Αφού κατεβάσουμε και εγκατασταθεί η εφαρμογή σε οποιοδήποτε ”έξυπνο” κινητό, κατόπιν μπορεί να γίνει σκανάρισμα στο χώρο του διαμερίσματος που έχουμε νοικιάσει και το πρόγραμμα θα εντοπίσει οποιαδήποτε κάμερα αν υπάρχει στον χώρο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η περιπέτεια Πατρινού… και το κράνος στο δίκυκλο

    -«Φοράμε κράνος». Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει ποτέ...

    ΠΑΤΡΑ: Επιχείρησαν να πείσουν γυναίκα να μπει στο αυτοκίνητό τους

    Ακόμα και τον ίσκιο τους φοβούνται τα άτομα τρίτης...

    Στον ιστορικό λόφο του Λεοντίου Αχαϊας

    Το Πρωτοκύριακο του Ιουλίου, κάθε χρόνο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...

    Η Πρόξενος της Κύπρου στην Αχαΐα

    Η Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Χριστίνα Στέλλα...