«Τρίπλα» Κούγια πριν την απολογία Πισπιρίγκου – Τί ζήτησε από το δικαστήριο

    Ημερομηνία:

    Λίγο πριν ξεκινήσει σήμερα η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας υπέβαλε αίτηση εξαιρέσεως στο πρόσωπο της προέδρου του δικαστηρίου.

    GLEARNET

    Ο υπερασπιστής της Ρούλας Πισπιρίγκου με την έναρξη της διαδικασίας ζήτησε να μην ξεκινήσει η απολογία της κατηγορούμενης. «Θα υποβάλω αίτηση εξαίρεσης στο δικαστήριο σας. Θέλω χρόνο να το συντάξω γιατί δεν είναι έτοιμο το δικόγραφο. Μια διακοπή χρειάζομαι» εξήγησε.

    Η δίκη ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο και χρειάστηκαν περισσότερες από 70 συνεδριάσεις, με την εξέταση δεκάδων μαρτύρων, γιατρών νοσηλευτικού προσωπικού, ιατροδικαστών και άλλων επιστημόνων, μέχρι να φθάσει η στιγμή της απολογίας της 35χρονης μητέρας και ενώ η δεύτερη δίκη της για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της έχει ήδη ξεκινήσει.

    Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία στην έναρξη της δίκης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία σε βάρος της Τζωρτζίνας δήλωσε αθώα, σήμερα επρόκειτο να αιτιολογήσει δημόσια τη θέση της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...