ΤΡΙΠΟΛΗ: Αγριο ξύλο σε οδηγό λεωφορείου – Πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ – ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ

    Ημερομηνία:

     

    Φλίγκος

    Ένα απίστευτο περιστατικό βίας συνέβη το πρωί της Τετάρτης σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας εκτελούσε τη γραμμή Αθήνα – Λεωνίδιο.

    ICECAP

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ant1news.gr, λίγο μετά το Άργος, στο χωριό Μήλους Αργολίδας, τα αυτοκίνητα είχαν παρκάρει πάνω στον δρόμο, με αποτέλεσμα να εμποδίζουν την κυκλοφορία. Ο οδηγός του λεωφορείου άρχισε να κορνάρει για να απομακρυνθούν τα οχήματα από τον δρόμο. Εκείνη τη στιγμή, δύο άτομα, που ήταν οι ιδιοκτήτες ενός από τα αυτοκίνητα που εμπόδιζαν την κυκλοφορία, νευρίασαν με τον οδηγό του λεωφορείου.

    Αρχικά διαπληκτίστηκαν λεκτικά, και στη συνέχεια, ο οδηγός του Ι.Χ. πέταξε έναν καφέ μέσα στο λεωφορείο. Ο οδηγός του λεωφορείου κατέβηκε κάτω, και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια. Αυτή τη στιγμή, ο οδηγός του λεωφορείου βρίσκεται στο νοσοκομείο της Τρίπολης με μώλωπες στο μάτι και ράμματα στο αυτί.

    Οι δράστες έχουν εντοπιστεί, ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει μήνυση, διότι ο οδηγός του λεωφορείου παραμένει στο νοσοκομείο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Μαρία Σάκκαρη «λιώνει» από υπερηφάνεια για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Η ανάρτηση για την αποφοίτησή του

    Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πήρε το πτυχίο του από το πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν...

    ΑΧΑΪΑ: Άνεργοι λαμβάνουν επιχορήγηση 14.800 ευρώ για 250 νέα επιχειρηματικά σχέδια

    Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) ενέκρινε 250 επιχειρηματικά σχέδια ανέργων από τις Περιφερειακές Ενότητες...

    Τελικός Κυπέλλου: 17.000 φωνές από την Κρήτη, ένας άξιος νικητής και μια γιορτή που θύμισε τι μπορεί να είναι το ποδόσφαιρο

    Με νικητή τον Ολυμπιακό και σκορ 2-0 επί του ΟΦΗ, ολοκληρώθηκε το βράδυ του...