Τρίπολη: Με απειλές βίασε δυο φορές την σύντροφό του

    Ημερομηνία:

    Παρά την θέλησή της εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή την κατά 24 χρόνια νεότερη σύντροφό του ένας 54χρονος Έλληνας και μάλιστα το επανέλαβε και δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα πέντε ημερών, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 30χρονη γυναίκα.

    Η νεαρή κοπέλα, που συγκατοικούσε μαζί με τον φερόμενο ως δράστη στο σπίτι του στην κοινότητα Άκοβα της Αρκαδίας, κατέφυγε στην Αστυνομία υποστηρίζοντας ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο 54χρονος την βίασε μετά από απειλές, ενώ το ίδιο είχε κάνει και την περασμένη Κυριακή.
    Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, απειλή και βιασμό. Όμως, αρνήθηκε όσα του αποδίδει η 30χρονη και υπέβαλε σε βάρος της έγκληση για ψευδή καταμήνυση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και εκείνη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι φωτιές αύξησαν την θερμοκρασία στην Αχαϊα

    H μονάδα METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανέλυσε δορυφορικά...

    ΠΑΤΡΑ: Αυξημένες οι τιμές στα σχολικά είδη

    Η επιστροφή στα σχολεία φέρνει κάθε χρόνο μαζί της...

    Σορός γυναίκας ανασύρθηκε από το Λιμενικό στο λιμάνι του Πειραιά

    Συναγερμός σήμανε το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς το...

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η συγκέντρωση για την Παλαιστίνη

    Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό διοργανώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας...