«Τρίποντο» για τον ΠΑΟΚ, 1-0 τον Παναιτωλικό

    Ημερομηνία:

    Χάρη σε γκολ του Μπράντον Τόμας από το 7ο μόλις λεπτό, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε νικηφόρα στο πρωτάθλημα της Super League για τη σεζόν 2022/23. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ευκαιρίες για πιο ευρεία νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό στην Τούμπα, ωστόσο στο φινάλε… καρδιοχτύπησε κι ίδρωσε για να κρατήσει τους τρεις βαθμούς.

    Φλίγκος

    Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

    Η αναμέτρηση ξεκίνησε με σημαντική χαμένη ευκαιρία για τους Αγρινιώτες στο 6’. Ο Νίκος Καρέλης, παίρνοντας την μπάλα από λάθος του Μάριου Τσαούση, δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, πιεζόμενος από τον Ίνγκι Ίνγκασον. Κι αφού δεν ήρθε το 0-1, στο επόμενο λεπτό έγινε το 1-0. Ο συνδυασμός των Λευτέρη Λύρατζη-Κάλεντ Νάρεϊ, έφερε την προβολή του Τόμας για το παρθενικό γκολ του Ισπανού με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Γιάννης Ανέστης κράτησε στο ματς τους φιλοξενούμενους, έχοντας «απάντηση» στις προσπάθειες των Κωνσταντίνου Κουλιεράκη (19’), Τόμας (31’), Ίνγκασον (43’) και Γιάσμιν Κούρτιτς (45’).

    Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με χαμένη ευκαιρία του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (47’) για τους γηπεδούχους ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Κοτάρσκι έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Φεντερίκο Ντουάρτε. Ο Ντάγκλας Αουγκούστο αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 71’ ενώ τρία λεπτά μετά, ο Ανέστης απομάκρυνε σε κόρνερ τη σέντρα-σουτ του Λύρατζη. Ο Αουγκούστο σπατάλησε ακόμη μία μοναδική ευκαιρία για τους «ασπρόμαυρους» στο 88’, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν το «πλήρωσε» κρατώντας το 1-0 μέχρι το τέλος. Κι αυτό καθώς ο Λεβάν Σενγκέλια στο 89’ απέτυχε να νικήσει τον Κοτάρσκι, με τις καρδιές των φίλων του ΠΑΟΚ να επανέρχονται στις θέσεις τους και τον Γιάννη Αναστασίου να κοιτάζει αποσβολωμένος.

    ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0 (Novasports Prime)

    ICECAP

    Γκολ: 7′ Τόμας

    Κίτρινες κάρτες: Ντουάρτε, Αποστολάκης

    Κόκκινες κάρτες: –

    ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (81′ Σάστρε), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Ντάντας (71′ Σοάρες), Αουγκούστο, Νάρεϊ (81′ Κωνσταντέλιας), Μπίσεσβαρ (65′ Ελ Καντουρί), Τόμας (71′ Ολιβέιρα).

    Παναιτωλικός (Γ. Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν (81′ Βαρόνε), Λάρσον, Κορνέλιους, Φλόρες, Ντουάρτε (81′ Ξενιτίδης), Ντίας (71′ Σενγκέλια), Χατζηθεοδωρίδης (57′ Νταγκό), Καρέλης (81′ Πέδρο).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραμπ: Σε λίγες μέρες θα στείλουμε επιστολές που θα λένε στην κάθε χώρα τι δασμούς θα πληρώσει

    «Μέσα στις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες» θα καθοριστούν...

    Κιτρίνισε και η Ηλεία – ΦΩΤΟ

    Σαχάρα θυμίζει η περιοχή της Ηλείας, όπως φαίνεται και...

    Τυχερός ο Πύργος με τον Αριστοτέλη Οικονόμου

    Πολλές φορές έχει ανοίξει συζήτηση για τους μεγάλους (και...

    Ο Δήμαρχος Ήλιδας τίμησε την ομάδα ρομποτικής του 2ου ΓΕΛ Αμαλιάδας ΦΩΤΟ

    Την ομάδα ρομποτικής «Amabots» του 2ου Γενικού Λυκείου Αμαλιάδας,...