Τροχαίο με δύο νεκρούς – Διαλύθηκε σε αυλή σπιτιού το μοιραίο αυτοκίνητο

    Ημερομηνία:

    Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός μετά το τροχαίο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα. 

    Η Κως προσπαθεί να συνέλθει από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε δύο άτομα, με ένα ακόμα να χαροπαλεύει σε νοσοκομείο του νησιού. Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο σε στροφή και το όχημα μετά από «τρελή» πορεία λίγων δευτερολέπτων κατέληξε σε αυλή σπιτιού. Νεκροί σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο 42χρονος συνοδηγός και μια νεαρή κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα.

    Οι δύο νεκροί ήταν ζευγάρι. Ο θάνατος της κοπέλας ήταν ακαριαίος ενώ ο 42χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο του νησιού και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Ο οδηγός έχει χτυπήσει σοβαρά και οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς κρίσιμες και καθοριστικές για τη ζωή του.

    Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού όταν το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο σε στροφή και αφού καβάλησε τοίχο κατέληξε στην αυλή του σπιτιού, που φαίνεται στις επόμενες εικόνες.

    Στον τόπο που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα έσπευσαν, περιπολικά της αστυνομίας, οχήματα της πυροσβεστικής, ασθενοφόρα με άντρες του ΕΚΑΒ και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας.

    Πηγή φωτό και βίντεο: aegeanews.gr

    Φλίγκος
    Τροχαίο με δύο νεκρούς – Διαλύθηκε σε αυλή σπιτιού το μοιραίο αυτοκίνητο
    Τροχαίο με δύο νεκρούς – Διαλύθηκε σε αυλή σπιτιού το μοιραίο αυτοκίνητο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Προβλήματα που θα διορθωθούν στην πεζοδρόμηση της Μαιζώνος

    Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται το έργο πεζοδρόμησης της οδού...

    Πανελλαδικές εξετάσεις 2025: Οι πρώτες εκτιμήσεις για βαθμολογίες και βάσεις

    Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων των μαθημάτων γενικής παιδείας...

    Θερινές εκπτώσεις από 14 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου – Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 20 Ιουλίου

    Από τη Δευτέρα 14 Ιουλίου ξεκινούν επίσημα οι θερινές...

    ΠΑΤΡΑ: Δεν καταρρέουν μόνο τα ιδιωτικά κτίρια αλλά και τα δημόσια

    Δεν καταρρέουν μόνο τα ιδιωτικά κτίρια αλλά και τα...