Τροχαίο: Παραλίγο να σκοτωθεί 55χρονος που συγκρούστηκε με ελάφια

    Ημερομηνία:

    Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν ράμματα στο κεφάλι, στο μάτι, ενώ διαπιστώθηκε επίσης ότι έφερε κακώσεις και στα πλευρά του.

    Σύμφωνα με όσα ο ίδιος περιέγραψε, ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο ίδιος με ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο 50 κυβικών που διαθέτει, επέστρεφε στο σπίτι του.

    Περίπου 150 μέτρα πριν να φθάσει σε αυτό, δύο ελάφια που βρίσκονταν στην δεξιά πλευρά του δρόμου, φοβήθηκαν ακούγοντας το δίκυκλο να καταφθάνει και πήδηξαν με δύναμη στην απέναντι μεριά του δρόμου.

    Σύμφωνα με την rodiaki.gr, ο 55χρονος, βρέθηκε δυστυχώς στο πέρασμά τους με αποτέλεσμα να τον ρίξουν στο έδαφος και να τραυματιστεί.

    Ευτυχώς, εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και ταυτόχρονα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλκοόλ είχε καταναλώσει η 48χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε σε ρέμα 

    Αλκοόλ είχε καταναλώσει η 48χρονη που οδηγούσε το αυτοκίνητο που...

    Πάτρα: Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στην αναγόρευσης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου

    Στην τελετή αναγόρευσης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου παρευρέθηκε η...

    Πάτρα: Αύριο η μονομαχία για τον Δικηγορικό Σύλλογο

    Την τελική µάχη δίνουν αύριο στον β΄ γύρο των...

    Πάτρα: Μπαράζ περιστατικών βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Τι κατέγραψε χθες η ΕΛ.ΑΣ.

    Η έξαρση της βίας και των επικίνδυνων συμπεριφορών μεταξύ...