Τροχαίο στη Βουλή: Τι λέει η Αστυνομία

    Ημερομηνία:

    Ανακοίνωση για το τροχαίο που σημειώθηκε την Παρασκευή έξω από τη Βουλή και στο οποίο εμπλέκεται υπηρεσιακό αυτοκίνητο, εξέδωσε η Αστυνομία, σημειώνοντας μεταξύ άλλων, ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

    «Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.25΄, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της εισόδου της Βουλής, υπηρεσιακό όχημα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της.

    Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση, προέβη στις προβλεπόμενες προανακριτικές ενέργειες (παραγγελία για πραγματογνωμοσύνη, αιμοληψία, λήψη καταθέσεων, αυτοψία του χώρου, σχεδιάγραμμα κ.ο.κ.). Επίσης, ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών στον οποίο μετά το πέρας της προανάκρισης θα διαβιβαστεί η σχετική δικογραφία.

    Σημειώνεται ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της Υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Επικίνδυνη η οδήγηση στη Γούναρη – Κανένα μέτρο δεν λαμβάνεται

    Τα  παρανόμως σταθμευμένα οχήματα στην οδό Γούναρη αναγκάζουν τους...

    Πάτρα: Τέσσερα χρόνια με κατεστραμμένη Μαρίνα

    Μας χωρίζουν πλέον 27 ημέρες από το να συμπληρωθούν...

    Πάτρα: Το μόνιμο πρόβλημα στα Ροϊτικα

    Κουράστηκαν οι πάντες με αυτό το πρόβλημα. Μονίμως και...

    Η Γενιά Ζ θέλει δουλειά – αλλά όχι δουλεία

    «Από την Ινδονησία ως το Μαρόκο, από τις Φιλιππίνες...