Τρομοκρατεί την πρώην σύντροφό του 10 χρόνια μετά τον χωρισμό τους

    Ημερομηνία:

    Τρομοκρατεί την πρώην σύντροφό του 10 χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Σε εφιάλτη έχει μετατραπεί η ζωή μιας 38χρονης η οποία μετά τον χωρισμό της με έναν 37χρονο από την Χαλκιδική, έκανε το επόμενο βήμα, παντρεύτηκε και απέκτησε οικογένεια στον Αλμυρό .

    Ο 38χρονος ταξίδεψε για ακόμη μία φορά από την Χαλκιδική και βρέθηκε έξω από το σπίτι της στέλνοντας ακατάληπτα μηνύματα . Άλλες φορές αναφερόταν στη συντριβή που αισθάνεται και στη νοσταλγία, ενώ τα περισσότερα μηνύματα δεν έβγαζαν κανένα νόημα. Χθες ο 38χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο έπειτα από 24ωρη κράτησή του καθώς το ζευγάρι κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Η γυναίκα με τον σύζυγό της ήταν πιασμένοι από το χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

    Στο δικαστήριο ήταν εκνευρισμένος και έκανε επιθέσεις στην δικηγόρο του ζευγαριού που ζήτησε την κράτησή του έως τη Δευτέρα . Η εισαγγελέας της έδρας τον ενημέρωσε πως εάν πλησιάσει το ζευγάρι ή τους ενοχλήσει με μηνύματα, θα οδηγηθεί ξανά στο Αυτόφωρο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι αισθάνεστε όταν ακούτε μουσική; Τα ευρήματα των ερευνών για τον ήχο και την επιρροή του στο σώμα μας

    Η μουσική, αν και σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον...

    Πάτρα: Εφυγε από τη ζωή η Μαρία Κωνσταντακοπούλου

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ {ΜΑΡΙΑ ΝΙΚ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ}  ~•ΕΤΩΝ 66•~ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/11/2025...

    Καταθέτει η Μουρτζούκου

    Καταθέτει σε λίγες ημέρες η Ειρήνη Μουρτζούκου ως βασική...

    Είναι το πιο βρώμικο ρούχο και όλοι πηγαίνουμε για ύπνο με αυτό

    Το κρύο τις νύχτες του χειμώνα, επιστρατεύει «βαρύ» εξοπλισμό...