Τρομοκρατεί την πρώην σύντροφό του 10 χρόνια μετά τον χωρισμό τους

    Ημερομηνία:

    Τρομοκρατεί την πρώην σύντροφό του 10 χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Σε εφιάλτη έχει μετατραπεί η ζωή μιας 38χρονης η οποία μετά τον χωρισμό της με έναν 37χρονο από την Χαλκιδική, έκανε το επόμενο βήμα, παντρεύτηκε και απέκτησε οικογένεια στον Αλμυρό .

    Ο 38χρονος ταξίδεψε για ακόμη μία φορά από την Χαλκιδική και βρέθηκε έξω από το σπίτι της στέλνοντας ακατάληπτα μηνύματα . Άλλες φορές αναφερόταν στη συντριβή που αισθάνεται και στη νοσταλγία, ενώ τα περισσότερα μηνύματα δεν έβγαζαν κανένα νόημα. Χθες ο 38χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο έπειτα από 24ωρη κράτησή του καθώς το ζευγάρι κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Η γυναίκα με τον σύζυγό της ήταν πιασμένοι από το χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

    Στο δικαστήριο ήταν εκνευρισμένος και έκανε επιθέσεις στην δικηγόρο του ζευγαριού που ζήτησε την κράτησή του έως τη Δευτέρα . Η εισαγγελέας της έδρας τον ενημέρωσε πως εάν πλησιάσει το ζευγάρι ή τους ενοχλήσει με μηνύματα, θα οδηγηθεί ξανά στο Αυτόφωρο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Προχωρά η κατασκευή της μεταλλικής πεζογέφυρας – η ανάρτηση του Νεκτάριου Φαρμάκη

    “Με την τοποθέτηση του καταστρώματος, προχωράμε στην αποκατάσταση  της...

    Αχαϊα: Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ είχε ψηφίσει… και στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ – λίστα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b5%cf%83%cf%89%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ad%cf%82-%ce%bd%ce%b4-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b4/

    Τέλος ο Κυβελίδης από την Παναχαϊκή

    Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής αποτελεί ο...