Τρύφωνας Σαμαράς: Αν δεν κάνω τον άλλο να γελάσει, νιώθω ότι δεν πέρασα κι εγώ καλά, ότι δεν αξίζω

    Ημερομηνία:

    Ο Τρύφωνας Σαμαράς έδωσε συνέντευξη και μίληε για τη συμμετοχή του στο «I’m a celebrity», αλλά και τη σχέση του με τους γονείς του.

    Ο γνωστός κομμωτής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» κι αρχικά, είπε για το πέρασμά του από το ριάλιτι: «Στην αρχή, ήθελα να φύγω. Έλεγα κάθε μέρα “Θεέ μου, ας κάνω άλλη μια μέρα υπομονή”».

    Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν περίμενα ότι θα μείνω τόσο πολύ. Μετά το συνήθισα. Ήταν υπερπαραγωγή, αλλά από πίσω είχε πολύ… πηγάδι, για να σε διώξουνε».
    ICECAP

    Όσο για τη σχέση του με τον πατέρα του, είπε: «Ο πατέρας μου έχει κλείσει τα 86, δεν του φαίνεται με τίποτα. Μου αρέσει οι γονείς μου να μπορέσουν να ζήσουν όσα δεν έχουν ζήσει πιο νέοι. Όταν πέθανε η μητέρα μου, τον πήγα ταξίδι στην Τυνησία με ένα λεωφορείο».

    Για τον θάνατο της μητέρας του, δήλωσε: «Στενοχωρήθηκα πολύ, όταν έχασα τη μητέρα μου. Μου στοίχισε. Δεν ήταν έμπνευση για μένα, αλλά μετά, με τα χρόνια έμαθε. Μετά τα 50 της είχαμε μια ιδανική σχέση. Αν και δεν μου τα έλεγε όλα, τα έκρυβε».

    Τέλος, είπε για τον χαρακτήρα του: «Χάνω το χιούμορ μου με την ψευτιά και την προσβολή. Εγώ αν δεν κάνω τον άλλο να γελάσει, νιώθω ότι δεν πέρασα κι εγώ καλά, ότι δεν αξίζω».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγκαλιασμένοι στην Αίγινα η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης – Δείτε φωτογραφίες

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρίσκονται στην Αίγινα για το Πάσχα. Εδώ και...

    Τα ξενοδοχεία κλείνουν απευθείας κρατήσεις με τους πελάτες τους

    Η σταδιακή απελευθέρωση των ξενοδοχείων από την υποχρέωση να...

    Γιατί είναι ντεμοντέ το Facebook; Ο Mark Zuckerberg έχει μια απάντηση

    Έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που το...

    Στην αναμονή για τέσσερα χρόνια για τις επιδοτήσεις του «Εξοικονομώ»

    Αυτοχρηματοδοτούμενα έχουν καταλήξει να είναι τα προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης...