Τρύφωνας Σαμαράς: Αν δεν κάνω τον άλλο να γελάσει, νιώθω ότι δεν πέρασα κι εγώ καλά, ότι δεν αξίζω

    Ημερομηνία:

    Ο Τρύφωνας Σαμαράς έδωσε συνέντευξη και μίληε για τη συμμετοχή του στο «I’m a celebrity», αλλά και τη σχέση του με τους γονείς του.

    Ο γνωστός κομμωτής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» κι αρχικά, είπε για το πέρασμά του από το ριάλιτι: «Στην αρχή, ήθελα να φύγω. Έλεγα κάθε μέρα “Θεέ μου, ας κάνω άλλη μια μέρα υπομονή”».

    Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν περίμενα ότι θα μείνω τόσο πολύ. Μετά το συνήθισα. Ήταν υπερπαραγωγή, αλλά από πίσω είχε πολύ… πηγάδι, για να σε διώξουνε».
    Φλίγκος

    Όσο για τη σχέση του με τον πατέρα του, είπε: «Ο πατέρας μου έχει κλείσει τα 86, δεν του φαίνεται με τίποτα. Μου αρέσει οι γονείς μου να μπορέσουν να ζήσουν όσα δεν έχουν ζήσει πιο νέοι. Όταν πέθανε η μητέρα μου, τον πήγα ταξίδι στην Τυνησία με ένα λεωφορείο».

    Για τον θάνατο της μητέρας του, δήλωσε: «Στενοχωρήθηκα πολύ, όταν έχασα τη μητέρα μου. Μου στοίχισε. Δεν ήταν έμπνευση για μένα, αλλά μετά, με τα χρόνια έμαθε. Μετά τα 50 της είχαμε μια ιδανική σχέση. Αν και δεν μου τα έλεγε όλα, τα έκρυβε».

    Τέλος, είπε για τον χαρακτήρα του: «Χάνω το χιούμορ μου με την ψευτιά και την προσβολή. Εγώ αν δεν κάνω τον άλλο να γελάσει, νιώθω ότι δεν πέρασα κι εγώ καλά, ότι δεν αξίζω».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στα ύψη η τιμή του μοσχαρίσιου κρέατος – Οι καταναλωτές πληρώνουν όλο και περισσότερο

    Στα ύψη κυμαίνεται η τιμή του κρέατος, ιδίως του μοσχαρίσιου,...

    Ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες: Γυρίζουν την πλάτη στη ρύθμιση οφειλών μέχρι 30.000 ευρώ

    Μικρή είναι η ανταπόκριση των ασφαλισμένων (ελεύθερων επαγγελματιών και...

    Εφορία: Ποιες αποδείξεις δίνουν έκπτωση φόρου έως 2.200 ευρώ

    Τη δυνατότητα να πληρώσουν λιγότερο φόρο το 2026 για τα εισοδήματα που θα...