Τσακαλώτος σε Κασσελάκη: «Ο αποκεφαλισμός εξ αποστάσεως δεν είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς» – «Ανέφικτη η ενότητα»

    Ημερομηνία:

    Με νέες «βολές» κατά του Στέφανου Κασσελάκη απαντά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά τις διαγραφές των κκ. Βίτσα, Φίλη και Σκουρλέτη από τον ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν προκαλέσει θρυαλλίδα εξελίξεων στην Κουμουνδούρου. 

    «Ο χώρος της κριτικής Αριστεράς έχει μια ιστορία, μια παράδοση, μια κουλτούρα όπου ο αποκεφαλισμός δεν περιλαμβάνεται, πόσο μάλλον εξ αποστάσεως», τονίζει σε ανάρτησή του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, εκπέμποντας ξεκάθαρο μήνυμα στον Στέφανο Κασσελάκη.

    Και συμπληρώνει όλο νόημα: «Όπως είπα στην Πολιτική Γραμματεία είναι κατανοητή μια ειλικρινής αγωνία για ενότητα αλλά με τέτοιες πρακτικές δεν είμαι σίγουρος ότι είναι εφικτή. Ίδωμεν».

    Όπως όλα δείχνουν, η αποχώρηση Τσακαλώτου από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι θέμα χρόνου. Ο ίδιος, όπως και η Αννέτα Καββαδία ,η Έφη Καλαμαρά, η Κατερίνα Κνήτου, ο Πάνος Λάμπρου, η Χάρις Ματσούκα, ο Ανδρέας Ξανθός αναμένεται να ακολουθήσουν τον Πανό Σκουρλέτη τον Νίκο Φίλη και τον Δημήτρη Βίτσα στο νέο τους εγχείρημα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το σπιράλ στην Τριών Ναυάρχων! Έντονες διαμαρτυρίες καταστηματαρχών για μια Κανονιστική που έρχεται με καθυστέρηση

    Όταν οι εκπρόσωποι του σπιράλ συναντήθηκαν προεκλογικά με το...

    Καλοκαιρινή απόδραση για την Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν τον γάμο ΦΩΤΟ

    Λίγες μέρες πριν φορέσει το νυφικό της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε...

    Η Άντζελα Δημητρίου τραγουδάει το νέο της κομμάτι μέσα σε… οδοντιατρείο κρατώντας εργαλεία – Δείτε βίντεο

    Το νέο της κομμάτι μέσα σε οδοντιατρείο ερμήνευσε η Άντζελα...

    Μεταναστευτικό: Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από τη Συρία – Δρομολογούνται οι πρώτες επιστροφές

    «Είσαι Σύρος, σουνίτης μουσουλμάνος, μονήρης και έχεις ανθρώπους να σε...