ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΣΕ ΜΠΟΝΑΝΟ: Ο Απρίλιος θα είναι ο πιο σκληρός για την Αχαϊα!

    Ημερομηνία:

    Τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα θα χρειαστεί η Αχαΐα για να σταθεροποιηθεί σε σχέση με τα κρούσματα, επισήμανε χθες ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόρδας. Παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία του για τα ενεργά κρούσματα της Πάτρας.

    Τα παραπάνω συζητήθηκαν στο πλαίσιο έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες με τους περιφερειάρχες, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον κ. Τσιόρδα.

    Κληθείς ο κ. Τσιόρδας, από τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο να αναφέρει ποιες είναι οι εκτιμήσεις του για την περιοχή μας ο καθηγητής απάντησε ότι το ιικό φορτίο της Πάτρας και τα ενεργά κρούσματα που έχει δείχνουν ότι θα χρειαστεί να περάσει και ο Απρίλιος για να αρχίσουμε να βλέπουμε πτωτική πορεία.

    «Ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας της απόλυτης μάχης» ανέφερε ο καθηγητής τονίζοντας ότι λόγω της Βρετανικής μετάλλαξης ο βαθμός της διασποράς έχει πολλαπλασιαστεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι της στην Σαντορίνη

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι...

    Τιμές-ρεκόρ σε κοτόπουλο και γαλοπούλα: Πώς επιβαρύνονται τα ελληνικά νοικοκυριά

    Τόσο το κοτόπουλο όσο και η γαλοπούλα , έχουν πλέον γίνει σχετικά ακριβά...

    Αυτή είναι η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους οδηγούς

    Η Νορβηγία παραμένει η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους χρήστες του οδικού δικτύου, με...

    ΠΑΤΡΑ: Αλλο ένα επικίνδυνο κτίριο από τα… αμέτρητα της πόλης

    Ένα ακόμα κτίριο κινδύνου, στην οδό Πανεπιστημίου. Βρίσκεται σε...