Τσίπρας: Αν ο Μητσοτάκης “μυρίζει εκλογές”, η κοινωνία “μυρίζει” ελπίδα για αλλαγή

    Ημερομηνία:

    Συνεδρίασε σήμερα από κοινού το Εκτελεστικό Γραφείο και η Επιτροπή Πολιτικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, υπό τη προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.

    Αντικείμενο της συνεδρίασης αποτέλεσε η εκλογική ετοιμότητα του κόμματος, με τον κ. Τσίπρα να εισηγείται την επίσπευση των διαδικασιών για την ανακοίνωση των υποψηφίων για τις επικείμενες εκλογές καθώς και του εκλογικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

    Ο Αλέξης Τσίπρας στην εισήγησή του μεταξύ άλλων τόνισε:

    Φλίγκος

    O κος Μητσοτάκης κρύβεται από τη Βουλή γιατί είναι ένοχος για τη πρωτοφανή Συνταγματική εκτροπή που συντόνισε και υλοποίησε παρακολουθώντας είτε με το παράνομο λογισμικό είτε με νόμιμες επισυνδέσεις, όχι μόνο πολιτικούς και δημοσιογράφους, αλλά ακόμη και δικαστικούς, εισαγγελείς, τον αρχηγό της αστυνομίας και κρίσιμους κρατικούς λειτουργούς.

    Ως ένοχος δεν έχει απαντήσεις και για αυτό κρύβεται. Και ταυτόχρονα σχεδιάζει τη διαφυγή του μέσω της προκήρυξης εκλογών πριν αρχίσει να κλείνει ασφυκτικά ο κλοιός των αποκαλύψεων.

    Δεν θα αιφνιδιάσει κανέναν. Το αντίθετο θα ήταν είδηση, αν επιχειρούσε να τηρήσει τα λεγόμενά του και να εξαντλήσει τη τετραετία. Είναι πια ηλίου φαεινότερο ότι δε μπορεί άλλο να σταθεί. Για πόσο θα κρύβεται από τη Βουλή;

    GLEARNET

    Σε καμία σοβαρή ευρωπαϊκή χώρα, άλλωστε, δε θα μπορούσε να σταθεί. Θα είχε ήδη παραιτηθεί.

    Σε κάθε περίπτωση αν ο ίδιος «μυρίζει εκλογές», η κοινωνία μυρίζει ελπίδα για αλλαγή.

    Αφού βούλιαξαν την κοινωνία σε πανευρωπαϊκά ρεκόρ ακρίβειας, επιδείνωσαν με τις νεοφιλελεύθερες επιλογές τους την ενεργειακή κρίση, λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία και άφησαν την πρώτη κατοικία των ανθρώπων βορά στους κάθε λογής «Πάτσηδες», τώρα μιλούν και για δεύτερη θητεία για να αποτελειώσουν τους αδύναμους και τη μεσαία τάξη.

    Ο ελληνικός λαός εκεί κρίση και θα δώσει λύση. Η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία δε θα είναι αιφνιδιασμός, θα είναι λύτρωση.

    Είμαστε έτοιμοι και πρέπει το επόμενο διάστημα να επιταχύνουμε τις διεργασίες μας για την ανάδειξη υποψηφιοτήτων και για το εκλογικό πρόγραμμα.»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα κορυφαία πουκάμισα στον κόσμο

    Tα αναγνωρίζεις με την πρώτη ματιά. Είναι άψογα κομμένα,...

    Τα 3 ζώδια που θα έχουν μία σημαντική οικονομική επιτυχία – «Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη»

    Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2025, τρία ζώδια θα προσελκύσουν σημαντική οικονομική...

    Πάτρα: Γνωστή εταιρεία ήθελε ακίνητο στη Μαιζώνος αλλά… άλλαξε γνώμη λόγω ενοικίων

    του Αχιλλέα Ροδίτη Το πώς ο πεζόδρομος της Μαιζώνος επηρεάζει...

    Όταν οι μαθητές παίζουν με το κινητό: 20 χαμένα λεπτά για κάθε σκρολάρισμα

    Δεν μπορεί παρά να έχετε κι εσείς ένα άτομο...