Τσίπρας: Η παραίτηση, ομολογία ενοχής για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

    Ημερομηνία:

    Την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη από τη θέση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, σχολίασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ερωτήθηκε εξερχόμενος από την Επιτροπή Ανταγωνισμού τονίζοντας πως «αποτελεί ομολογία ενοχής». «Το θέμα αυτό ακριβώς επειδή πρόκειται για ζήτημα Δημοκρατίας δεν θα μείνει στο σκοτάδι. Όλα θα έρθουν στο φως», σημείωσε κ. Τσίπρας.

    Αναλυτικά ο κ. Τσίπρας δήλωσε:

    Φλίγκος

    «Η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων αποτελεί ομολογία ενοχής. Και σε κάθε περίπτωση δεν αναιρεί τις ευθύνες του ίδιου του Πρωθυπουργού, αντιθέτως τις επιβεβαιώνει. Κάποια στιγμή λοιπόν οφείλει να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό. Γιατί εδώ δεν είναι ένα απλό ζήτημα, είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Και όσο κι αν έχει επιχειρήσει αυτές τις μέρες με τη βοήθεια της των Μέσων Ενημέρωσης που έχουν την 108η θέση σε όλο τον κόσμο να κρύψει ένα μεγάλο σκάνδαλο ,το θέμα αυτό ακριβώς επειδή πρόκειται για ζήτημα Δημοκρατίας δεν θα μείνει στο σκοτάδι. Όλα θα έρθουν στο φως».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χαλκ Χόγκαν: Ο γιος του είναι ο μοναδικός κληρονόμος του – Στα 5 εκατ. δολάρια η περιουσία του θρύλου του WWE

    Ο Νικ Χόγκαν είναι ο μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας του πατέρα...

    Πάτρα: Πήγα την 14χρονη κόρη μου στο Νοσοκομείο! Δίνουν αλκοόλ σε ανήλικα στην Γεροκωστοπούλου

    Αυτό καταγγέλλουν γονείς 14χρονων και 15χρονων παιδιών, ζητώντας από...

    ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ: Ζητά εξηγήσεις για τους πυλώνες υψηλής τάσης

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης έστειλε επιστολή προς τον...