Τσίπρας: Η παραίτηση, ομολογία ενοχής για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

    Ημερομηνία:

    Την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη από τη θέση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, σχολίασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ερωτήθηκε εξερχόμενος από την Επιτροπή Ανταγωνισμού τονίζοντας πως «αποτελεί ομολογία ενοχής». «Το θέμα αυτό ακριβώς επειδή πρόκειται για ζήτημα Δημοκρατίας δεν θα μείνει στο σκοτάδι. Όλα θα έρθουν στο φως», σημείωσε κ. Τσίπρας.

    Αναλυτικά ο κ. Τσίπρας δήλωσε:

    «Η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων αποτελεί ομολογία ενοχής. Και σε κάθε περίπτωση δεν αναιρεί τις ευθύνες του ίδιου του Πρωθυπουργού, αντιθέτως τις επιβεβαιώνει. Κάποια στιγμή λοιπόν οφείλει να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό. Γιατί εδώ δεν είναι ένα απλό ζήτημα, είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Και όσο κι αν έχει επιχειρήσει αυτές τις μέρες με τη βοήθεια της των Μέσων Ενημέρωσης που έχουν την 108η θέση σε όλο τον κόσμο να κρύψει ένα μεγάλο σκάνδαλο ,το θέμα αυτό ακριβώς επειδή πρόκειται για ζήτημα Δημοκρατίας δεν θα μείνει στο σκοτάδι. Όλα θα έρθουν στο φως».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απιστία: 10+1 τρόποι να την κρύψετε – Οι πιο δημοφιλείς τακτικές

    Παραδόξως, η απιστία στις ερωτικές σχέσεις είναι ιδιαίτερα συχνή. Σύμφωνα με...

    Η συνήθεια που μπορεί να τινάξει στον αέρα τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού

    Εάν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση και ψάχνετε έναν...

    Απιστία: Τα τρία ζώδια που έχουν εύκολο το… «κέρατο»

    Δίδυμοι Οι Δίδυμοι είναι πάντα το κέντρο του ενδιαφέροντος, τους...

    Οργασμός: Πόσο πολύ τον θέλουν οι γυναίκες

    Τους λόγους που οι ανδρικοί οργασμοί είναι συχνότεροι από...