Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης να σταματήσει να κρύβεται πίσω από προσχήματα, που μόνο την ενοχή του αποκαλύπτουν

    Ημερομηνία:

    Αποφασισμένος να δώσει συνέχεια στην υπόθεση με τις υποκλοπές εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζει αυτονόητη δημοκρατική υποχρέωση της κυβέρνησης το αίτημα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη να δοθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο πλήρης φάκελος της παρακολούθησης του.

    Ο Αλέξης Τσίπρας συντάσσεται με το Νίκο Ανδρουλάκη και στο αίτημα του για άρση της «αντισυνταγματικής τροπολογίας που απαγορεύει στην ΑΔΑΕ να ενημερώσει όσους έχουν τεθεί υπό παρακολούθηση, ώστε να μάθουμε πόσοι ακόμη πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες τέθηκαν στο στόχαστρο».

    Διαβάστε επίσης: Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Δεν πρόκειται να δεχθώ ενημέρωση «στο αυτί»

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό «να σταματήσει να κρύβεται πίσω από προσχήματα, που μόνο την ενοχή του αποκαλύπτουν» και να έρθουν «όλα στο φως, εδώ και τώρα».

    Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

    Αναλυτικά ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει στην ανάρτηση του:

    «Το αίτημα του Νίκου Ανδρουλάκη να δοθεί στην Επιτροπή θεσμών και διαφάνειας ο πλήρης φάκελος της παρακολούθησής του, αποτελεί αυτονόητη δημοκρατική υποχρέωση για την κυβέρνηση.

    »Όπως και η άρση της αντισυνταγματικής τροπολογίας που απαγορεύει στην ΑΔΑΕ να ενημερώσει όσους έχουν τεθεί υπό παρακολούθηση, ώστε να μάθουμε πόσοι ακόμη πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες τέθηκαν στο στόχαστρο.

    »Ο κ. Μητσοτάκης καλά θα κάνει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από προσχήματα, που μόνο την ενοχή του αποκαλύπτουν.

    »Όλα στο φως, εδώ και τώρα».

    https://www.in.gr/

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Με πυροβόλο όπλο έριξαν οι διακινητές στο Λιμενικό στα ανοιχτά της Λέσβου, ακολούθησε καταδίωξη

    Πυροβόλο όπλο χρησιμοποίησαν οι Τούρκοι διακινητές εναντίον των στελεχών...

    Ο Τραμπ εξαιρεί κινητά, υπολογιστές και τσιπ από τους νέους δασμούς – Ανάσα για Apple, Samsung και TSMC

    Η κυβέρνηση του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την εξαίρεση...

    Stranglers: Γιορτάζουν μισό αιώνα ιστορίας με συναυλία στο Ηρώδειο!

    Οι διάσημοι Βρετανοί Stranglers επιστρέφουν στην Αθήνα στις 23 Ιουνίου, με...

    Εφιαλτική είναι καθημερινά, σχεδόν, η εικόνα που επικρατεί στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας

    Εφιαλτική είναι καθημερινά, σχεδόν, η εικόνα που επικρατεί στους κεντρικούς...