Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν με τον Μπέκαμ στο Μαϊάμι – Φωτογραφίες

    Ημερομηνία:

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα αποκλείστηκαν νωρίς από το Miami Open αλλά πριν εγκαταλείψουν την Φλόριντα για να επιστρέψουν στην Ευρώπη επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι.

    Εκεί συνάντησαν τον μέτοχο της ομάδας και τον άνθρωπο που την … τρέχει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Οι δύο τενίστες ξεναγήθηκαν στο κέντρο που κάνει προπόνηση ο Λιονέλ Μέσι και πήραν φανέλες της Ίντερ Μαϊάμι.

    GLEARNET

    Της ισπανίδας έγραφε στην πλάτη το όνομά της ενώ ο Έλληνας πήρε και μια του Λιονέλ Μέσι. Ο Τσιτσιπάς χάρισε και μια ρακέτα στον Μπέκαμ.

    Πλέον το ζευγάρι αρχίζει τους αγώνες του στην Ευρώπη και στα χωμάτινα κορτ με τον Στέφανο Τσιτσιπά να ετοιμάζεται για το Monte Carlo Masters, το οποίο έχει κατακτήσει στο παρελθόν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: “Εφυγε” ο Γιάννης Αγγελόπουλος

    Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, με ανακοίνωσή του, συλλυπείται από καρδιάς...

    Τα ζώδια που είναι πιο γνωστά για τις εκρήξεις ζήλιας

    Λένε πως η ζήλια -όταν υπάρχει με μέτρο- είναι το...

    Κι όμως, οι γυναίκες είναι εκείνες που βαριούνται πρώτες το σεξ σε μια μακροχρόνια σχέση

    Απέναντι από το γραφείο του ψυχιάτρου κάθεται ένα παντρεμένο...

    Ώρα Πατρών: «Συμφωνούμε με την επιδότηση του φοιτητικού εισιτηρίου»

      «Θέτουμε δημόσια την πρόταση μας στον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο...