Τσιτσιπάς – Λεχέτσκα: Η ώρα και το κανάλι του προημιτελικού της Αμβέρσας

    Ημερομηνία:

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο12) αντιμετωπίζει τον Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα στα προημιτελικά του τουρνουά στην Αμβέρσα.

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παλέψει για την είσοδο του στην τετράδα της διοργάνωσης κόντρα στο Νο.33 του ταμπλό. Ο Τσέχος τενίστας μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, διαθέτοντας καλό σερβίς και αρκετά δυνατά χτυπήματα.

    Αυτό θα είναι το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι μέσα στο 2024, μετά από εκείνο στο Indian Wells, όπου ο Τσέχος είχε επικρατήσει με 6-2, 6-4, η οποία ήταν και η πρώτη του νίκη κόντρα στον Έλληνα τενίστα μετά από τις δύο σερί ήττες στον ημιτελικό του Ρότερνταμ το 2022, αλλά και στον προημιτελικό του Australian Open το 2023.

    Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι θεωρητικά το φαβορί και θέλει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο 250άρι τουρνουά της ATP για να μαζέψει βαθμούς και να επιστρέψει στο Top 10.

    Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής (18/10), ενώ θα μεταδοθεί από την COSMOTE SPORT 6 HD.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Αργυροκάστρου Δημήτριος

    Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο 28 Ιουνίου...

    ΠΑΤΡΑ: Οι φωτιές στον καταυλισμό ρομά… και ο Χρυσοχοϊδης

    Ακούσαμε τον κ. Χρυσοχοϊδη να λέει προ ημερών πώς...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΙΤΣΗΣ: Ο μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΩΝ και αθλητής του ράγκμπι που έπιασε τα 18.000 μόρια!

    Είναι ο Γιώργος Νικολίτσης μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ Πατρών...

    ΠΑΤΡΑ: “Βανδάλισαν” το ΣΤΟΠ – Κίνδυνος τροχαίου

    Εχουμε κατά καιρούς αναφέρει πώς πολλά σήματα της Τροχαίας...