Τσιτσιπάς: Ξεκίνησε προπονήσεις στην Αυστραλία

    Ημερομηνία:

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον εμβολιασμό του με το μονοδοσικό εμβόλιο της Jonhson ακολουθώντας τη νομοθεσία της Αυστραλίας που επιτρέπει μόνο σε εμβολιασμένους την είσοδο στη χώρα, ταξίδεψε και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το μεγάλο τουρνουά.

    Ο Τσιτσιπάς αποφάσισε να εμβολιαστεί, ώστε να καταφέρει να λάβει μέρος στο Australian Open το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός στο τένις για την νέα χρονιά. Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον Στέφανο Τσιτσιπά να κάνει προπονήσεις με τον νεαρό Αυστραλό, Φίλιπ Σέκουλιτς, στην νέα «Kia Arena».

    Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας τενίστας προέρχεται από έναν τραυματισμό και επέμβαση που έκανε στον αγκώνα και αρχίζει σιγά-σιγά να ανεβάζει ρυθμούς για να είναι έτοιμος να παίξει στο μεγάλο τουρνουά. Έτσι δεν θα λάβει μέρος σε κάποιο από τα τουρνουά της επόμενης εβδομάδας με σκοπό να είναι έτοιμος για το Australian Open.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εφορία: Ποιες αποδείξεις δίνουν έκπτωση φόρου έως 2.200 ευρώ

    Τη δυνατότητα να πληρώσουν λιγότερο φόρο το 2026 για τα εισοδήματα που θα...

    Ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες: Γυρίζουν την πλάτη στη ρύθμιση οφειλών μέχρι 30.000 ευρώ

    Μικρή είναι η ανταπόκριση των ασφαλισμένων (ελεύθερων επαγγελματιών και...

    Οι 11+1 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον νέο νόμο της Κοινωνικής Αντιπαροχής

    Nόμος του κράτους είναι πλέον το νομοσχέδιο για την κοινωνική...

    Ασανσέρ: Η απογραφή εκτοξεύει τα κοινόχρηστα στις πολυκατοικίες

    Σε νέα δοκιμασία μπαίνουν οι πολυκατοικίες της χώρας, καθώς τίθεται σε εφαρμογή, έπειτα...