Τζακ Νίκολσον: Το διάσημο κοστούμι «Τζόκερ» που φόρεσε ο ηθοποιός πωλείται σε δημοπρασία

    Ημερομηνία:

    Το διάσημο κοστούμι «Τζόκερ» που φόρεσε ο Τζακ Νίκολσον στην ταινία «Batman» του Τιμ Μπάρτον πωλείται σε δημοπρασία του οίκου Heritage Auctions.

    Το μοβ, πορτοκαλί και τυρκουάζ ριγέ μάλλινο σταυρωτό σακάκι και ασορτί παντελόνι, το πορτοκαλί σατέν, μακρυμάνικο πουκάμισο, η ριγέ γραβάτα Christian Dior, ένα ζευγάρι μποτάκια μάρκας Robot, κατασκευής Ηνωμένου Βασιλείου και το καπέλο από μοβ τσόχα μάρκας Dobbs πωλούνται σε τιμή εκκίνησης 65.000 δολάρια.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Σύμφωνα με τον οίκο Heritage Auctions, ο ενδυματολόγος Μπομπ Ρίνγκγουντ δημιούργησε το κοστούμι μαζί με τον ίδιο τον Τζακ Νίκολσον και «πέτυχε τις τολμηρές γραμμές και το χρώμα ενός κλασικού γκάνγκστερ κινουμένων σχεδίων, χωρίς να φαίνεται κιτς» επιτρέποντας στον ηθοποιό να είναι αστείος και τρομακτικός ταυτόχρονα.

    jack

    Το κοστούμι, που είναι σε πολύ καλή κατάσταση, φορέθηκε όταν ο «Τζόκερ» έχει συνάντηση με τη μαφία του Γκόθαμ και χρησιμοποιεί μια θανατηφόρα χειραψία με τον ηλεκτρικό βομβητή χαράς.

    Στην ίδια δημοπρασία πωλείται σε τιμή εκκίνησης 40.000 δολάρια η στολή του Μπάτμαν που φόρεσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην ταινία «Batman & Robin» (Warner Bros., 1997) κατασκευασμένη λάτεξ, βινύλιο και άλλα υλικά.

    clooney

    Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του οίκου δημοπρασιών Τζο Μανταλένα τη χαρακτήρισε την πιο διάσημη και διαβόητη στολή του Μπάτμαν που σχεδιάστηκε ποτέ» προφανώς σε σχέση με τις θηλές που φέρει και οι οποίες έχουν προκαλέσει χλευασμό.

    Αφίσα της ταινίας «Μοντέρνοι Καιροί» του 1936 του Τσάρλι Τσάπλιν και τα γάντια του μποξ του Ρόκι Μπαλμπόα, που υποδύθηκε ο Σιλβέστερ Σταλόνε στην ταινία «Rocky III» πωλούνται στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στις 22-23 Ιουλίου.


    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eurobasket 2025: Bαριά ήττα για την Εθνική στην αναμέτρηση με την Τουρκία (68-94)

    Σε πολύ κακή βραδιά η Εθνική μας ομάδα, ηττήθηκε...

    Ο Χένρι Καβίλ τραυματίστηκε πριν ξεκινήσει το remake του «Highlander» – Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το 2026

    Μία πολύ δυσάρεστη είδηση απογοήτευσε τους θαυμαστές του Χένρι Καβίλ,...

    Ολυμπιακός: Με Ταρεμί και Ποντένσε η αποστολή για Πανσερραϊκό

    Ο Μεχντί Ταρεμί και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για...

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...