Τζαβάρας προς Φαρμάκη: Μην δίνεις χρήματα στο Πανεπιστήμιο Πατρών

    Ημερομηνία:

    Ο Κώστας Τζαβάρας αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί στέλεχος πρώτης γραμμής για την Νέα Δημοκρατία γι’ αυτό και κάθε συνέντευξη που δίνει έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

    Πόσο μάλλον τώρα, που διαφοροποίησε την θέση του από την κυβέρνηση τόσο στο θέμα των σχολών της Ηλείας όσο και του δρόμου Πάτρα – Πύργος, παραμένοντας αμετακίνητος στη θέση του ότι αν δεν αλλάξει κάτι, δεν θα κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

    Παράλληλα ο κ. Τζαβάρας στην χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, υπερασπίστηκε την πρόταση του για την δημιουργία μη κρατικών τμημάτων και αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε επαφή με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη και τους δημάρχους Ήλιδας και Ολυμπίας, Γιάννη Λυμπέρη και Γιώργο Γεωργιόπουλο για τον σκοπό αυτό.

    Προέτρεψε δε, την περιφέρεια να σταματήσει την χρηματοδότηση του Πανεπιστημίου Πατρών αφού η Ηλεία που ανήκει στην περιφέρεια πλέον δεν θα διαθέτει κανένα τμήμα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΙΓΙΟ: Ξεκινούν οι Θεατρικές Συναντήσεις!

    Ο Δήμος Αιγιαλείας , στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού...

    ΠΑΤΡΑ: Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών για τις εκπτώσεις

    Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι...

    Πέτρος Κουσουλός: Η «επίθεση» στον δημοσιογράφο που κατηγορείται για εκβιασμό στη Ζέττα Μακρή

    Για την Πέμπτη 10 Ιουλίου αναβλήθηκε η απολογία του...

    Γαλλία: Τρόμος για 30χρονη Influencer – Διαρρήκτες την χτύπησαν, την έδεσαν και την ψέκασαν με χλωρίνη

    Στιγμές τρόμου έζησε η 30χρονη Γαλλίδα Influencer, Σοράγια Ρίφι, όταν διαρρήκτες μπήκαν...