Τζεφ Μπέζος: Γιατί ο Τομ Χανκς απέρριψε την πρότασή του να πάει στο διάστημα

Ημερομηνία:

Μία θέση στον πύραυλο της Blue Origin για το διάστημα πρόσφερε στον ηθοποιό Τομ Χανκς ο ιδρυτής της εταιρείας, Τζεφ Μπέζος.

PHILOXENIA

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, αρνήθηκε την πρόταση του ιδρυτή της Amazon, γιατί θα έπρεπε να πληρώσει από την τσέπη του το εισιτήριο.

«Λοιπόν, ναι, με την προϋπόθεση να πληρώσω», είπε ο Χανκς, αποκαλύπτοντας ότι το προσφέρθηκε μία θέση στο διαστημόπλοιο.

«Κοστίζει περίπου 28 εκατ. δολάρια ή κάτι τέτοιο. Και τα πηγαίνω καλά, Τζίμι, τα πηγαίνω καλά, αλλά δεν πληρώνω 28 εκατ. δολάρια», τόνισε.

 

«Ξέρεις τι; Θα μπορούσαμε να προσομοιώσουμε την εμπειρία του να πηγαίνουμε στο διάστημα αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο Χανκς και μιμήθηκε το κούνημα ενός πυραύλου καθώς καθόταν στην καρέκλα του. «Δεν χρειάζεται να ξοδέψω 28 εκατ. δολάρια για να το κάνω αυτό», αστειεύτηκε.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Άφησαν τον οδηγό να πεθάνει και συνέχισαν για την κορυφή – Η σοκαριστική απόφαση ορειβατών στα 8.200 μέτρα

Ένα περιστατικό που εξακολουθεί να προκαλεί έντονες συζητήσεις στον...

Σήμα κινδύνου στην Ευρώπη – «Σιωπηρή επιστράτευση» 300.000 Ρώσων, φόβος για επίθεση σε χώρες του ΝΑΤΟ

Έντονη ανησυχία προκαλούν στην Ευρώπη οι εκτιμήσεις για πιθανή κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά...

Πάτρα: Το δράμα του Πατρινού πατέρα και οι καταγγελίες για “τερτίπια” της πρώης συζύγου!

Πατρινός διαζευγμένος με δικαστική απόφαση που επιβάλει στην πρώην...

Mάζεψε  στην προβλήτα καμιά δεκαριά υποτακτικούς και τους ανακοίνωσε ότι  φιλοδοξεί να  γίνει υποψήφιος Δήμαρχος Πατρεων

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%be%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b8%ce%ac%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%83%ce%b1/