Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ: Νεκρός στα 49 του χρόνια ο πρωταγωνιστής των Power Rangers

    Ημερομηνία:

    Ο Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ, ο οποίος υποδύθηκε τον Τόμι Όλιβερ, τον πράσινο ρέιντζερ, πέθανε σε ηλικία 49 ετών, στο Τέξας, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του.

    «Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του και των φίλων του κατά τη διάρκεια αυτής της φρικτής περιόδου, καθώς συμβιβαζόμαστε με την απώλεια ενός τόσο υπέροχου ανθρώπου. Αγαπούσε πολύ την οικογένειά του, τους φίλους και τους θαυμαστές του. Πραγματικά θα μας λείψει» ανέφερε ο Τζάστιν Χαντ.

    Tommy Oliver's First Scene | Green Ranger | Mighty Morphin | Power Rangers Official



    ICECAP

    Πηγές με άμεση γνώση είπαν στο TMZ ότι ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία, ωστόσο, η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

    White Light, Part II | Mighty Morphin | Full Episode | S02 | E18 | Power Rangers Official



    Μετά την τραγική είδηση, ο πρώην συμπρωταγωνιστής του στο «Mighty Morphin Power Rangers» Γουόλτερ Τζόουνς τόνισε σε δήλωσή του: «Ήταν πηγή έμπνευσης για τόσους πολλούς ανθρώπους. Θα μας λείψει πολύ. Είναι τόσο λυπηρό να χάνεις άλλο ένα μέλος της οικογένειάς των Ranger», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον μαύρο ρέιντζερ.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νύφη έκανε βούκινο την «τσιριμπίμ τσιριμπόμ» πεθερά της

    Το κατώφλι του ανακριτή πρόκειται να περάσει μέσα στις επόμενες ημέρες μια 27χρονη από...

    Όταν η αστυνομικός έκανε διακοπές πολυτελείας στη Μύκονο

    Σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας η...

    «Εκείνος μου ζήτησε την κροτίδα» λέει τώρα ο φίλος του Μουγκοπέτρου – Για απόπειρα ανθρωποκτονίας τον κατηγορεί ο μουσικός

    Στο νοσοκομείο παραμένει ο Άρης Μουγκοπέτρος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε γλέντι...

    Ανοίγει Taco Bell στην Ελλάδα – Αναζητά προσωπικό

    Το πρώτο εστιατόριο της αλυσίδας μεξικανικής κουζίνας Taco Bell,...