Τζένη Μπαλατσινού: Φωτογραφικό υλικό από τις καλοκαιρινές διακοπές με τα τέσσερα παιδιά της στην Πάτμο

    Ημερομηνία:

    Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές καλοκαιρινές φωτογραφίες από τις διακοπές που έκανε με τα τέσσερα παιδιά της στην Πάτμο.

    Υπενθυμίζουμε, πως οι δύο κόρες του μοντέλου ζουν μόνιμα στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια. Έτσι λοιπόν, οι στιγμές που περνάνε όλοι μαζί στις διακοπές τους στην Ελλάδα είναι πολύτιμες.

    Την Τετάρτη (04/09) η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε φωτογραφίες με την Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, τον Μάξιμο Κωστόπουλο και το μικρότερο μέλος της οικογένειάς της, Παναγιώτη – Αντώνιο Κικίλια.

    Φωτογραφίες από τις διακοπές με τα παιδιά της

    Το καλοκαίρι για την Τζένη Μπαλατσινού με τα τέσσερα παιδιά της δεν θα μπορούσε να μην είναι ξεχωριστό μιας και το πέρασαν στην Πάτμο εκεί όπου η μητέρα τους διατηρεί ένα υπέροχο εξοχικό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτοί είναι οι πιο αφελείς εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου

    Ανήκετε στους ανθρώπους που δύσκολα πείθονται για κάτι και...

    Αυτά είναι τα 10 χαρακτηριστικά του «τέλειου αφεντικού»

    Μια εταιρεία μπορεί να ξοδέψει πολύ χρόνο και χρήμα...

    Πώς θα καταλάβετε ότι ένας άντρας είναι «μαμάκιας»

    Μια από τις μεγαλύτερες μάστιγες στις ερωτικές σχέσεις είναι...

    BTΚ Killer: Ο φιλήσυχος οικογενειάρχης που σκότωνε ανενόχλητος 17 ολόκληρα χρόνια!

    Ο Ντένις Ρέιντερ είναι ένας από τους ειδεχθέστερους κατά...