Τζένιφερ Άνιστον: Θα καταθέσει μήνυση εις βάρος του Μπραντ Πιτ – Ζητάει… 100 εκατ. δολάρια

    Ημερομηνία:

    Μετά την Αντζελίνα Τζολί, η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζεται κι εκείνη να καταθέσει μήνυση εις βάρος του Μπραντ Πιτ.

    Αυτή τη φορά, αιτία δεν είναι οι συζυγικές διαφορές, αφού αυτές τις έχουν λύσει εδώ και χρόνια. Η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ ετοιμάζεται σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Marca» να καταθέσει μήνυση εναντίον του για «οικονομικές εκκρεμότητες».

    Όπως αναφέρεται, η Τζένιφερ Άνιστον σκοπεύει να ζητήσει από τον ηθοποιό 100 εκατ. δολάρια! Ο λόγος δεν είναι άλλος από την εταιρεία παραγωγής «Plan B», την οποία είχαν ιδρύσει μαζί, τα χρόνια που ήταν ακόμα ζευγάρι.

    Όταν χώρισαν, η εταιρεία «πέρασε στα χέρια» του ηθοποιού, με την πρώην σύζυγό του να έχει τον τίτλο της συνιδιοκτήτριας. Ο Μπραντ Πιτ σκοπεύει τώρα, να πουλήσει την εταιρεία, η οποία ήταν συμπαραγωγός στις ταινίες «12 Χρόνια Σκλάβος» και «Moonlight».

    Όλα αυτά τα χρόνια, η Τζένιφερ Άνιστον δεν έχει λάβει κανένα από τα ποσοστά που της αναλογούσαν από τις εισπράξεις των ταινιών, οπότε τώρα σκοπεύει να τα διεκδικήσει.

    «Δεν είναι θέμα χρημάτων για τη Τζένιφερ, αλλά θέμα τιμής. Δημιούργησε μαζί του την εταιρεία, έχει βάλει το δικό της λιθαράκι σε αυτό», αναφέρει πηγή από τον στενό του κύκλο.

    Αν τελικά, προχωρήσει όντως στη μήνυση, ο ηθοποιός θα μπει σε ακόμα μια δικαστική διαμάχη, εκτός από την ήδη υπάρχουσα με την Αντζελίνα Τζολί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αφέθηκε ελεύθερος ο Ερφάν Σολτανί, είχε συλληφθεί στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Ιράν

    Ο Ιρανός διαδηλωτής Ερφάν Σολτανί, που συνελήφθη στο πλαίσιο του κινήματος αμφισβήτησης της εξουσίας...

    Αύριο το διάγγελμα Μητσοτάκη για τη συνταγματική αναθεώρηση, θα προτείνει αλλαγές σε 70 από τα 120 άρθρα

    Το νήμα των πρωτοβουλιών για την εκκίνηση της διαδικασίας αναθεώρησης...

    To Διακοπτό γιόρτασε σήμερα τον Πολιούχο του Αγιο Τρύφωνα

    To Διακοπτό γιόρτασε σήμερα τον Πολιούχο του Αγιο Τρύφωνα...

    Μάχη με την κακοκαιρία και τη μεγάλη φωτιά στο κέντρο της πόλης έδωσε ο Δήμος Αγρινίου

    Μάχη έδωσε τις τελευταίες ώρες ο Δήμος Αγρινίου, προκειμένου...