Τζένιφερ Γκρέι: Το Dirty Dancing, η ανύπαρκτη χημεία με τον Πάτρικ Σουέιζι και ο έρωτας με τον Τζόνι Ντεπ

    Ημερομηνία:

    Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η διάσημη ηθοποιός του θρυλικού Dirty Dancing, Τζένιφερ Γκρέι.

    Υποδύθηκε την «Baby» στη δημοφιλή ταινία του 1987 κι έκτοτε, η φήμη της εκτοξεύτηκε. 35 σχεδόν χρόνια μετά, η Τζένιφερ Γκρέι μίλησε στο People για τη ζωή της, όσα έχουν αλλάξει σε αυτή, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στις σχέσεις που είχε με δύο μεγάλους σταρ του Χόλιγουντ, τον Τζόνι Ντεπ και τον Μάθιου Μπρόντερικ.

    Nobody Puts Baby in a Corner - Dirty Dancing

     

    Όπως ανέφερε αρχικά, η διάσημη ατάκα «Nobody puts Baby in the corner» (κανείς δεν βάζει τη Baby στη γωνία), ταιριάζει πλέον, πάρα πολύ στη ζωή της, καθώς φροντίζει πάντα να έχει «όσο περισσότερο χώρο μπορεί», προκειμένου να κινείται ελεύθερα και να μην καταπιέζεται σε κανέναν τομέα.

     

    Μάλιστα, αυτόν τον τίτλο έδωσε και στο νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε, στο οποίο μιλάει για τη ζωή της και αναφέρεται επίσης, στην «ανύπαρκτη» χημεία που είχε με τον συμπρωταγωνιστή τηςΠάτρικ Σουέιζι.

    «Ακριβώς όπως δεν έπρεπε να είναι μαζί στην ταινία η Baby και ο Τζόνι, έτσι και στη ζωή συνέβαινε το ίδιο με τον Πάτρικ. Ίσως το γεγονός ότι έπρεπε να ταιριάξουμε, να δημιουργούσε μία ένταση. Συνήθως, όταν δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν, απλώς προχωράνε, εμείς αναγκαζόμασταν να είμαστε μαζί και έτσι είχε δημιουργηθεί μία τριβή. Λυπάμαι που δεν τον αποδέχτηκα όπως ήταν» είπε χαρακτηριστικά.

    Αν και πολλοί την περίοδο εκείνη, τους ήθελαν να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, η ηθοποιός παραδέχεται πως τότε ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Μάθιου Μπρόντερικ.

    «Όλη εκείνη την περίοδο, με θυμάμαι συνεχώς να είμαι απασχολημένη με τον Μάθιου», δήλωσε.

    Μόλις χώρισαν, ο Μπρόντερικ παντρεύτηκε τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κι η ίδια προχώρησε σε μία νέα σχέση, αυτή τη φορά με έναν άλλο αστέρα του Χόλιγουντ, τον Τζόνι Ντεπ.

    «Υπήρχε τεράστιο πάθος, ήταν σαν φωτιά. Σκεφτόμουν συνεχώς πως κάποιος μου κάνει πλάκα. Δεν είχα ξαναδεί άλλον άντρα σαν αυτόν. Σκεφτόμουν πως η γνωριμία μαζί του με αποζημίωσε για όσες δυσκολίες είχα περάσει μέχρι τότε», είπε χαρακτηριστικά.

    Η νέα αυτοβιογραφία της ηθοποιού, όπου μιλάει με περισσότερες λεπτομέρειες για όλα αυτά τα κομμάτια της ζωής της, θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Οι προτάσεις της Εμπορικής Ανανέωσης για το Δ.Σ.

    Στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας του συλλόγου μας, η...

    Αίγιο: Μουσικοχορευτική βραδιά από τον Σύλλογο Κεφαλλήνων & Ιθακησίων και την Πολυφωνική χορωδία Αιγιάλειας

    Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακήσιων  Αιγιαλείας & Καλαβρύτων και...

    Απρόοπτο στην στρατιωτική παρέλαση στο Παρίσι – Άλογο σωριάστηκε στο έδαφος

    Μια εικόνα που δεν βλέπουμε συνήθως σε παρελάσεις. Στη Γαλλία,  ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Ο «Δον Ζουάν» στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, Τρίτη 15 και Τετάρτη 16 Ιουλίου

    Η θρυλική παράσταση «Δον Ζουάν» σε σκηνοθεσία Λητώς Τριανταφυλλίδου,...