Τζένιφερ Λόπεζ: Γυναίκα αράχνη με δημιουργία Αλβανού σχεδιαστή – Δείτε φωτογραφίες

    Ημερομηνία:

    Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Τζένιφερ Λόπεζ στην πρεμιέρα του κινηματογραφικού φεστιβάλ Sundance, στο οποίο παρουσιάστηκε η ταινία Kiss of the Spider Woman στην οποία πρωταγωνιστεί.

    Ενσαρκώνοντας τον τίτλο της ταινίας, η Λατίνα τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα ρούχο που την έκανε να θυμίζει «γυναίκα-αράχνη».

    Το ρούχο, σύμφωνα με τη New York Post, ήταν δημιουργία του Αλβανού σχεδιαστή Valdrin Sahiti, αξίας 2.300 δολαρίων.

    Φλίγκος

    Η 55χρονη Λόπεζ επέλεξε να πλαισιώσει το ρούχο με ένα ζευγάρι μαύρα τακούνια Christian Louboutin αξίας 1.795 δολαρίων και ένα μαύρο τσαντάκι Tyler Ellis, αξίας 3.200 δολαρίων.

    GLEARNET

     

    Σύμφωνα με το Variety η ταινία έτυχε θερμής υποδοχής με την Τζένιφερ Λόπεζ να αποθεώνεται από τους παριστάμενους.

    «Περίμενα αυτή τη στιγμή όλη μου τη ζωή. Ο λόγος που ήθελα να μπω στη δουλειά του θεάματος ήταν γιατί η μητέρα μου με έβαζε μπροστά στην τηλεόραση για να δω το West Side Story. Εντυπωσιαζόμουν και έλεγα “αυτό θέλω να κάνω”. Και αυτή είναι πρώτη φορά που το πέτυχα. Ο άνθρωπος αυτός έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα» είπε η JLo αναφερόμενη και στον σκηνοθέτη της ταινίας, Μπιλ Κόντον.

    Τζένιφερ Λόπεζ: Γυναίκα αράχνη με δημιουργία Αλβανού σχεδιαστή - Δείτε φωτογραφίες

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αντιμέτωπο με νέα υποβάθμιση το Νοσοκομείο Καλαβρύτων – Επιστολή

    Το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, ένα από τα βασικά στηρίγματα της...

    Η Victoria J. Hislop επίτιμη διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών

    Η Victoria J. Hislop, FRSL (Fellow of the Royal Society...

    Πάτρα: Θρήνος για τον Ανδρέα Κατσινόπουλο που “έφυγε” ξαφνικά

    Σήμερα η κηδεία του Ανδρέα Κατσινόπουλου που έφυγε από...

    Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου Ντίνου Βγενόπουλου

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΤOΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝO ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ (ΝΤΙΝΟ) ΑΓ. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ (ΕΤΩΝ 70) ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ...