Τζένιφερ Λόπεζ: Γυναίκα αράχνη με δημιουργία Αλβανού σχεδιαστή – Δείτε φωτογραφίες

Ημερομηνία:

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Τζένιφερ Λόπεζ στην πρεμιέρα του κινηματογραφικού φεστιβάλ Sundance, στο οποίο παρουσιάστηκε η ταινία Kiss of the Spider Woman στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ενσαρκώνοντας τον τίτλο της ταινίας, η Λατίνα τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα ρούχο που την έκανε να θυμίζει «γυναίκα-αράχνη».

Το ρούχο, σύμφωνα με τη New York Post, ήταν δημιουργία του Αλβανού σχεδιαστή Valdrin Sahiti, αξίας 2.300 δολαρίων.

Η 55χρονη Λόπεζ επέλεξε να πλαισιώσει το ρούχο με ένα ζευγάρι μαύρα τακούνια Christian Louboutin αξίας 1.795 δολαρίων και ένα μαύρο τσαντάκι Tyler Ellis, αξίας 3.200 δολαρίων.

 

Σύμφωνα με το Variety η ταινία έτυχε θερμής υποδοχής με την Τζένιφερ Λόπεζ να αποθεώνεται από τους παριστάμενους.

«Περίμενα αυτή τη στιγμή όλη μου τη ζωή. Ο λόγος που ήθελα να μπω στη δουλειά του θεάματος ήταν γιατί η μητέρα μου με έβαζε μπροστά στην τηλεόραση για να δω το West Side Story. Εντυπωσιαζόμουν και έλεγα “αυτό θέλω να κάνω”. Και αυτή είναι πρώτη φορά που το πέτυχα. Ο άνθρωπος αυτός έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα» είπε η JLo αναφερόμενη και στον σκηνοθέτη της ταινίας, Μπιλ Κόντον.

Τζένιφερ Λόπεζ: Γυναίκα αράχνη με δημιουργία Αλβανού σχεδιαστή - Δείτε φωτογραφίες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Νατάσα Θεοδωρίδου – Δέσποινα Βανδή: Έτσι ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους στο NOX με ένα βίντεο αλά Lady Gaga

Νατάσα Θεοδωρίδου και η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζονται να ενώσουν...

Πένθος για τη Μελίνα Κόντη: «Ελπίζω εκεί που πήγες να μοσχοβολάει βασιλικός και δυόσμος»

Δύσκολες ώρες περνάει η Μελίνα Κόντη. Τι συνέβη στη...

14 χρόνια γάμου και ακόμα λιώνουν ο ένας για τον άλλον! – Τα φιλιά και οι ευχές

Μπορεί να έχουν περάσει 14 χρόνια από την ημέρα...

Μαζωνάκης όπως Μάικλ Τζάκσον – Η Γάκα του χορήγησε προποφόλη

«Καίνε» την «Dr. Χαβάη» Ιωάννα Γάκα τα αποτελέσματα των...