Τζέσικα Χαρτ: Το πρώην κορίτσι του Σταύρου Νιάρχου έγινε μητέρα

    Ημερομηνία:

    Μητέρα έγινε η πρώην σύντροφος του, Σταύρου Νιάρχου, Τζέσικα Χαρτ, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

    Το πρώην Αγγελάκι της Victoria’s Secret απέκτησε μια κόρη με τον σύντροφό της, οδηγό αγώνων NASCAR, James Kirkham, με τον οποίο είναι μαζί από το 2019 και ζουν στο Λος Άντζελες κάτω από την ίδια στέγη.

    Η Τζέσικα Χαρτ με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της.
    Κι ενώ η εγκυμοσύνη της Τζέσικα Χαρτ ήταν γνωστή, μόλις το απόγευμα της Δευτέρας ανέβασε στο Instagram account της τις πρώτες φωτογραφίες της κόρης της, τις οποίες δημοσίευσε το περιοδικό People, και αποκάλυψε ότι γέννησε στις 17 Νοεμβρίου.

    «17/11/2020: Η μέρα που η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Γνωρίστε τον μικρό μας άγγελο. Μετά από 14 μέρες μετά την «ημερομηνία λήξης» και 28 ώρες (κόλαση), το μωρό μας ήρθε στη γη και δεν σταμάτησα να χαμογελάω από τότε – σύμφωνα με τον James 🙂 Τόσο ευγνώμων για αυτή τη μικρή ψυχή. Το μωρό είναι ό, τι φαντάστηκα ποτέ και πολλά άλλα. Σε ευχαριστούμε που επέλεξες να γίνουμε οι γονείς σου, μωρό μου. Υπόσχομαι ότι δεν θα σε απογοητεύσουμε», έγραφε η λεζάντα με την οποία συνόδεψε τις φωτογραφίες η Τζέσικα Χαρτ.

    Υπενθυμίζουμε ότι ο Σταύρος Νιάρχος και η Τζέσικα Χαρτ έδωσαν τίτλους τέλους στη σχέση τους το 2017, μετά από επτά χρόνια σχέσης.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...