Τζήμερος εναντίον Κεφαλά για το… μισό βυζί έξω

    Ημερομηνία:

    Αίσθηση προκάλεσαν για ακόμη μια φορά οι αναρτήσεις που έκανε σήμερα ο Θάνος Τζήμερος στον λογαριασμό του στο twitter.
    Στο στόχαστρο του Θάνου Τζήμερου αυτή τη φορά μπήκε η Τζώρτζια Κεφαλά λόγω της στυλιστικής της επιλογής στη σημερινή ορκωμοσία της νέας Βουλής.

    Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και τραγουδίστρια του συγκροτήματος “Μπλε” επέλεξε ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος προσήλθε στην ορκωμοσία φορώντας ένα πουκάμισο με παπαγαλάκια.

    «Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;» έγραψε ο Θάνος Τζήμερος στο Twitter ανεβάζοντας τη φωτογραφία της Τζώρτζιας Κεφαλά.

    «Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει” απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό βυζί; Εάν, ας πούμε, ένας άντρας πήγαινε στην ορκωμοσία της Βουλής με το παντελόνι του κυρίου της φωτογραφίας θα το θεωρούσαμε ok, ε; » συνέχισε απαντώντας σε ένα από τα σχόλια, καθώς η ανάρτησή του προκάλεσε για άλλη μια φορά αντιδράσεις.

    «Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;» ανέφερε σε νέο tweet ο Θάνος Τζήμερος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτοψία στον καταυλισμό των Ρομά στη θέση «Πισωσυκιά»

    Αυτοψία στον καταυλισμό των Ρομά στη θέση «Πισωσυκιά» της...

    Σενεγάλη: Οι άντρες παρακολουθούν «μαθήματα για συζύγους» για να βοηθούν στο σπίτι και τα παιδιά

    Στη Σενεγάλη, μια ομάδα ανδρών παρακολουθεί «μαθήματα για συζύγους» με...

    Πώς φτιάχνουμε παγωτό μηχανής στο σπίτι, χωρίς ειδικό εξοπλισμό

    Το παγωτό μηχανής κρύβει μέσα του την ανεμελιά των καλοκαιρινών διακοπών....

    Έκλεψε πάνω από 450 κιλά τσιπούρες ιχθυοτροφείου για να τις πωλήσει σε ψαράδικο στην Κόρινθο

    Ένας 27χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Αιγύπτου), συνελήφθη στην Κόρινθο, για...