Τζίνα Ντρούλις: Ανακοπή καρδιάς έπαθε η δημοσιογράφος

    Ημερομηνία:

    Έκκληση απευθύνει ο Φίλιππος Καμπούρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook.

    Η αδελφή του, δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις που είχε διαγνωστεί με καρκίνο, έπαθε ανακοπή καρδιάς, αλλά ύστερα από ανάνηψη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, κατάφερε να ζήσει.

    Ο Φίλιππος Καμπούρης προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να προσευχηθούν και στη συνέχεια, αποκάλυψε τι συνέβη τα τραγικά λεπτά που η καρδιά της αδελφής του σταμάτησε να χτυπά.

    Η ανάρτηση του Φίλιππου Καμπούρη

    «ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ για την Τζίνα!!! Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατο της από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία. Είχαμε δύο επιλογές: Να την παραλάβει το γραφείο τελετών β) να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο για νεκροψία. Επιλέξαμε μεταφορά για νεκροψία. Προηγήθηκε λόγω πρωτοκόλλου ανάνηψη. Το πρώτο μεγάλο ΘΑΥΜΑ έγινε. Η καρδιά της ξεκίνησε να χτυπάει και να είναι ζωντανή! Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια…» έγραψε ο αδερφός της, Φίλιππος Καμπούρης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Αντιπολεμική συγκέντρωση τη Δευτέρα το απόγευμα

    Σε κοινή ανακοίνωση τους: ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΑΤΡΑΣ και ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ...

    Η Πατρινή Σοφία Κωνσταντή και τα ταξίδια της…

    Η Σοφία Κωνσταντή είναι η personal trainer που συνδυάζει...

    ΠΑΤΡΑ: Βανδαλισμένη και σε κακή κατάσταση η ξύλινη πόρτα στο Θέατρο Απόλλων

    Μη θλίβεστε βλέποντας αυτή την εικόνα με την άλλοτε...