Τζίνα Ντρούλις: Ανακοπή καρδιάς για τη δημοσιογράφο – Η ανάρτηση του Φίλιππου Καμπούρη

    Ημερομηνία:

    Έκκληση απευθύνει ο Φίλιππος Καμπούρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο facebook. Η αδελφή του, δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις που είχε διαγνωστεί με καρκίνο, έπαθε ανακοπή καρδιάς, αλλά ύστερα από ανάνηψη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, κατάφερε να ζήσει.

    Ο Φίλιππος Καμπούρης προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να προσευχηθούν και στη συνέχεια, αποκάλυψε τι συνέβη τα τραγικά λεπτά που η καρδιά της αδελφής του σταμάτησε να χτυπά.

    Η ανάρτηση του Φίλιππου Καμπούρη

    «ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ για την Τζίνα!!! Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατο της από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία. Είχαμε δύο επιλογές: Να την παραλάβει το γραφείο τελετών β) να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο για νεκροψία. Επιλέξαμε μεταφορά για νεκροψία. Προηγήθηκε λόγω πρωτοκόλλου ανάνηψη. Το πρώτο μεγάλο ΘΑΥΜΑ έγινε. Η καρδιά της ξεκίνησε να χτυπάει και να είναι ζωντανή! Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια…» έγραψε ο Φίλιππος Καμπούρης.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Madalina Ghenea με sexy μαύρο bodysuit

    Η Madalina Ghenea μας δείχνει το αψεγάδιαστο κορμί της...

    Θρίλερ στο Ελληνικό: Νέες πληροφορίες για την οικιακή βοηθό της οικογένειας – Και τρίτη γυναίκα εμπλέκεται στην υπόθεση

    Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από τους τρεις θανάτους της οικογένειας...

    Κλάδος αυτοκινήτου: Υποχρεωτικό το ψηφιακό πελατολόγιο από 1η Ιουλίου – Τι αλλάζει για συνεργεία και εμπόρους

    Από την 1η Ιουλίου 2025, οι επιχειρήσεις στον κλάδο του αυτοκινήτου θα...