Τζορτζ Τσούνης για Τζος Χακ: «Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα βρίσκεται σε ικανά χέρια»

Ημερομηνία:

Με θερμά λόγια αναφέρθηκε στον Τζος Χακ ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), υπογραμμίζοντας την πολυετή συνεργασία τους και την εμπιστοσύνη που του είχε δείξει κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Αθήνα.

«Είχα την ευχαρίστηση να συνεργάζομαι με τον Τζος Χακ την τελευταία δεκαετία. Πάντα επέδειξε ικανότητα, ακεραιότητα και αξιοπρέπεια. Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα βρίσκεται σε πολύ ικανά χέρια.Κατά τη διάρκεια των τριών ετών που υπηρέτησα ως πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, βασιζόμουν καθημερινά στις συμβουλές του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζος Χακ ανέλαβε την ηγεσία της διπλωματικής αποστολής των ΗΠΑ στην Ελλάδα ως επιτετραμμένος, διαδεχόμενος την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ. Ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντά του την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Νέο τροχαίο στην Ακρωτηρίου! ΙΧ χτύπησε μηχανάκι – φωτο

Ενας 22χρονος οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε όταν το όχημά του...

Αστυνομικός πέταξε γιλέκο, γκλομπ και όπλο για να διαπληκτιστεί με πολίτη

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν αστυνομικό που υπηρετεί...