Tζορτζ Τσούνης: Στον Διπλάτανο, την Κυριακή 17 Ιουλίου, για την γιορτή της Αγίας Μαρίνας

Ημερομηνία:

Την υπόσχεσή του πράξη κάνει ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, καθώς αύριο Κυριακή 17/7 θα βρεθεί στον Διπλάτανο του Δήμου Θέρμου, χωριό καταγωγής της συζύγου του Ολγας Ατζουλή.

Στις αρχές του καλοκαιριού ο Τζορτζ Τσούνης είχε περιοδεύσει στη Ναυπακτία, τυγχάνοντας μάλιστα ιδιαίτερα θερμής υποδοχής στο χωριό του, Πλάτανο.

Εκεί συναντήθηκε με συγγενείς, συγχωριανούς και φίλους ενώ ο  Σύλλογος Διπλατανιωτών Αμερικής, του απηύθυνε την πρόσκληση να επισκεφθεί τον γειτονικό Διπλάτανο του Δήμου Θέρμου.

Πρόσκληση την οποία επανέλαβε και ο Δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας. Στη γιορτή της Αγίας Μαρίνας, λοιπόν, ο Πρέσβης θα βρεθεί ξανά στα μέρη μας, μαζί με τον Μητροπολίτη Ιερόθεο.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 21-10-2026

ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, αδελφό & θείο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΕΤΩΝ:...

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έντονες βροχές στα βορειοδυτικά την Πέμπτη και την Παρασκευή

Σταδιακή επιδείνωση θα σημειώσει ο καιρός από την Πέμπτη...

Mamma mia! Η Ιταλία κινδυνεύει να μείνει χωρίς ζυμαρικά, απεργούν οι οδηγοί φορτηγών, ελλείψεις σε καύσιμα και τρόφιμα

Σοβαρά προβλήματα στην παραγωγή ζυμαρικών στην Ιταλία προκαλούν οι...

Ποιοι κέρδισαν αστέρι, ποιοι το έχασαν και η μεγάλη έκπληξη της ελληνικής περιφέρειας στα Michelin 2027

Νέα σελίδα ανοίγει για την ελληνική γαστρονομία, καθώς ο...