UEFA στην ΕΠΟ για ξένους διαιτητές: «Απαράδεκτο να απειλούνται διαιτητές» – Αναμένεται η απόφαση

    Ημερομηνία:

    Απάντησε στην ΕΠΟ η UEFA, αναμένεται η απόφαση για τους διαιτητές στα ντέρμπι.

    Η Ομοσπονδία έκανε ως γνωστόν αίτημα στην ευρωπαϊκή συνομοσπονδία για ξένους ρέφερι (Elite και Α’ κατηγορίας) στα μεγάλα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος στην τρέχουσα σεζόν και ακολούθησε η απάντηση του Αλεξάντερ Τσέφεριν.

    GLEARNET

    Η ΕΠΟ δημοσίευσε μέσω της ιστοσελίδα της την επιστολή του προέδρου της UEFA, την οποία μάλιστα έχει κοινοποιήσει στον υφυπουργό αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση, αλλά και στον πρόεδρο της Stoiximan Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη.

    Φλίγκος

    Ο κ. Τσέφεριν τονίζει ότι είναι απαράδεκτο να απειλούνται διαιτητές και ότι η σχετική απόφαση που πάρθηκε να μην στέλνει Elite διαιτητές και Α’ κατηγορίας συνδέεται με τέτοια γεγονότα. Ωστόσο, κάνει γνωστό ότι θα εξεταστεί (σε συνεννόηση με τον Αρχιδιαιτητή της UEFA, Ρομπέρτο Ροζέτι) το αίτημα της ΕΠΟ, παρότι θεωρεί ότι δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι έπειτα από τα απαράδεκτα γεγονότα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλέξανδρος Τσουβέλας: Ιερείς έκαναν μήνυση στον γνωστό κωμικό για ύβρεις σε παράστασή του

    Σε μπελάδες φαίνεται πως έχει μπει ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, καθώς ιερείς αποφάσισαν...

    Δείτε φωτό: Η Αχαϊα είπε το στερνό αντίο στον Αρη Τηλιγάδη

    Ήταν όλοι εκεί: Συνεργάτες, φίλοι, συμπολίτες έσπευσαν στην Παναγία...

    Τραγωδία στην Εγλυκάδα – Νεκρός 21χρονος μπροστά στον υπολογιστή του

    Θρήνο στην Εγλυκάδα Πατρών, προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος 21χρονου...