Βαγγέλης Λιόλιος: «Βασικός παράγοντας για το μετάλλιο ο Σπανούλης, ένωσε την Εθνική – Δεν σταματάμε, πηγαίνουμε για το επόμενο»

Ημερομηνία:

Λίγη ώρα πριν το τζάμπολ στο πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Mundobasket 2027 απέναντι στη Ρουμανία, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της «γαλανόλευκης», παραχώρησε δηλώσεις.

Με αφορμή το γεγονός ότι η αναμέτρηση αυτή είναι η πρώτη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο EuroBasket 2025, ο Λιόλιος στάθηκε στο μέλλον της Εθνικής, στη σημασία της παρουσίας της ομάδας στη Θεσσαλονίκη και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Βασίλη Σπανούλη.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Καπετάνιος στη Ρόδο: Έσωσε δελφίνι που είχε μπλεχτεί σε πετονιές – ΒΙΝΤΕΟ

Ξεχωριστή ήταν η διάσωση που σημειώθηκε στα νερά της...

 Κλειστή σύσκεψη φορέων πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Οργανισμού Λιμένος Πατρών για την κρουαζιέρα

 Κλειστή σύσκεψη φορέων πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Οργανισμού Λιμένος...

Δυτική Αχαΐα: Κλειστό για τρεις ημέρες το Νηπιαγωγείο Λάππα

Κλειστό για τρεις ημέρες θα παραμείνει το Νηπιαγωγείο Λάππα...