Βαλάντης: Η Ευρυδίκη γδύθηκε μπροστά μου

    Ημερομηνία:

    Με αφορμή την ερώτηση για την ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μέσα στο Survivor, αναφορικά με το πρόβλημα υγείας της, ο Βαλάντης εξήγησε: “Δεν αναφέρθηκα προσωπικά στην Ευρυδίκη, εκείνη τη στιγμή ήταν τελείως άτοπη η τοποθέτησή της προς εμένα”.

    “Κάνουμε ένα συμβούλιο, και μετά από 4 εβδομάδες αναφέρει ένα γεγονός ότι εγώ πρότεινα να κάνω ψεύτικη σχέση μαζί της. Αυτό συζητήθηκε, δεν ήταν ψέμα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής περιγράφοντας ένα σκηνικό στην καλύβα.

    “Κάποια στιγμή όταν ήμασταν στην καλύβα, ήμασταν σε ένα μέρος που τα μικρόφωνα δεν πιάνουν. Εγώ ήμουν ξαπλωμένος δίπλα στην Αθηνά και δυστυχώς απέναντί μου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεγυμνώθηκε για να κάνει την ανάγκη της. Δεν μου αρέσει να το κάνω ούτε στις σχέσεις μου αυτό» σημείωσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Νασιμέντο – Ο 22χρονος Πορτογάλος αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο

    Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ντιόγκο Νασιμέντο για να «τελειώσει»...

    Ποδόσφαιρο-Κύπελλο Ελλάδας: Στο πρότυπο των ευρωπαϊκών Κυπέλλων η νέα διοργάνωση

    Η προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας 2025-26, που ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ, προβλέπει...

    ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΑ: Πετάχτηκαν έντρομοι οι κάτοικοι! Κινδύνευσαν αυτοκίνητα – ΦΩΤΟ

    Πανικός επικράτησε στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων, της Πάτρας, από...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟ 2χρονο κοριτσάκι! Εγκυος η μητέρα του!

    Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του δίχρονου κοριτσιού που...