Βάνα Μπάρμπα: Ντύθηκε Άη Βασίλης και μοίρασε δώρα σε ασθενείς ογκολογικού νοσοκομείου

    Ημερομηνία:

    Μία κίνηση αγάπης πραγματοποίησε η Βάνα Μπάρμπα την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12), μοιράζοντας δώρα και ευχές σε ασθενείς του Ογκολογικού Νοσοκομείου Μεταξά.

    Η ηθοποιός ντυμένη με στολή Άη Βασίλη, μαζί με τον σύλλογο «Δύναμη Ζωής» και τη συνδρομή του Ιδιοκτήτη της Sea Jet και προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Μάριου Ηλιόπουλου, προσέφερε δώρα στους ογκολογικούς ασθενείς της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας, ενώ τραγούδησε και τα κάλαντα.

     ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα

    Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας συγκίνηση στους ακολούθους της.

    «Το σωματείο μας έδωσε δώρα και μοίρασε χαρά στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Μεταξά. Γεμίσαμε αγάπη από τους ανθρώπους και θέλουμε να ευχαριστήσουμε βαθύτατα τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ και της SEAJETS κ. Μάριο Ηλιόπουλο, που μας βοήθησε στην αγορά των δώρων για τους ανθρώπους, που τα είχαν ανάγκη», έγραψε η Βάνα Μπάρμπα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αίγιο: Αναµονή για το Τµήµα Μεταφορών – Εν αναμονή της απόφασης του Πειθαρχικού

    Αποµακρύνσεις, νέοι έλεγχοι και καθυστερήσεις φέρνουν στασιµότητα µέχρι την...

    Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε πότε θα γεννήσει

    Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η...

    Πάτρα: Δείτε τι συμβαίνει στο ΚΤΕΛ αυτή την ώρα – βίντεο

    Το αδιαχώρητο στο ΚΤΕΛ Αχαϊας. Κάθε λίγα λεπτά αναχωρεί...

    Πάτρα: Νυχτερινή παρέλαση 2026: Πλήρωμα 123

    https://www.youtube.com/watch?v=lnrNPU7dxBc