Βάνα Μπάρμπα: Ντύθηκε Άη Βασίλης και μοίρασε δώρα σε ασθενείς ογκολογικού νοσοκομείου

Ημερομηνία:

Μία κίνηση αγάπης πραγματοποίησε η Βάνα Μπάρμπα την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12), μοιράζοντας δώρα και ευχές σε ασθενείς του Ογκολογικού Νοσοκομείου Μεταξά.

Η ηθοποιός ντυμένη με στολή Άη Βασίλη, μαζί με τον σύλλογο «Δύναμη Ζωής» και τη συνδρομή του Ιδιοκτήτη της Sea Jet και προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Μάριου Ηλιόπουλου, προσέφερε δώρα στους ογκολογικούς ασθενείς της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας, ενώ τραγούδησε και τα κάλαντα.

 ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας συγκίνηση στους ακολούθους της.

«Το σωματείο μας έδωσε δώρα και μοίρασε χαρά στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Μεταξά. Γεμίσαμε αγάπη από τους ανθρώπους και θέλουμε να ευχαριστήσουμε βαθύτατα τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ και της SEAJETS κ. Μάριο Ηλιόπουλο, που μας βοήθησε στην αγορά των δώρων για τους ανθρώπους, που τα είχαν ανάγκη», έγραψε η Βάνα Μπάρμπα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος: Το συλλυπητήριο μήνυμα για τον Δήμο Ντάγκα

Η Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας, με...

Παναχαϊκή: Με ανεβασμένη ψυχολογία και το βλέμμα στον ΠΑΣ Πρέβεζα

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία συνεχίζει την προετοιμασία της...

Η άφιξη της Παναγίας Παντάνασσας στην Πάτρα μέσα από τα βίντεο του Γιάννη Πεφάνη που συγκίνησαν το κοινό

Μεγάλη απήχηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατέγραψαν τα βίντεο...

Πάτρα: Είχε καταδικαστεί για κλοπές, αλλά …βολτάριζε ελεύθερος!

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος...