Τα «καρφιά» του στην Ιωάννα Τούνη έριξε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», σχολιάζοντας με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο τις αναρτήσεις της γνωστής influencer από το ταξίδι της στην Αφρική.
Μάλιστα, ο συνεργάτης της εκπομπής δεν έμεινε εκεί, καθώς σχολίασε και την εμφάνιση που επέλεξε η Ιωάννα Τούνη κατά την επίσκεψή της στην περιοχή. «Πας τώρα σε τριτοκοσμική χώρα με μαλλί κομμωτηρίου, σκουλαρίκι χρυσό, ρούχα οριακά ταγιέρ. Εναρμονίσου λίγο με το περιβάλλον», είπε, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο η influencer επέλεξε να παρουσιάσει την εμπειρία της στους διαδικτυακούς της φίλους.
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, λοιπόν, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, θέτοντας ουσιαστικά ζήτημα διακριτικότητας και ευαισθησίας απέναντι στις εικόνες φτώχειας που η ίδια η Ιωάννα Τούνη θέλησε να αναδείξει μέσα από τα social media.


