Βάσια Παναγοπούλου: Τα παιδιά μου ακολούθησαν άλλους δρόμους από την υποκριτική, ίσως αυτό να είναι καλύτερο

Ημερομηνία:

Σε διαφορετικά επαγγέλματα από το δικό της στράφηκαν η κόρη και οι γιοι της Βάσιας Παναγοπούλου, πράγμα που η ίδια θεωρεί πολύ θετικό. Με αυτόν τον τρόπο, όπως είπε η ηθοποιός, θα αποφύγουν τις συγκρίσεις και την πίεση που υφίστανται τα παιδιά διασήμων.

PHILOXENIA

Στο πλαίσιο συνέντευξή της στο «Τύπος TV», η Βάσια Παναγοπουλου ρωτήθηκε αν κάποιο από τα παιδιά της κληρονόμησε την κλίση της στην υποκριτική. Αφού απάντησε αρνητικά, εξήγησε γιατί συμφώνησε με την απόφασή τους να ακολουθήσουν διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν θα το έλεγα. Ακολούθησαν άλλους δρόμους και, για να είμαι ειλικρινής, ίσως αυτό να είναι και καλύτερο. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο όταν ένα παιδί ακολουθεί τα βήματα των γονιών του, γιατί αναπόφευκτα θα μπει στη διαδικασία της σύγκρισης. Θα ακούει συνεχώς σχόλια, όπως “η μητέρα σου έκανε αυτό” ή “ο πατέρας σου πέτυχε εκείνο” και αυτό δημιουργεί πίεση».

Για την ίδια, η μεγαλύτερη χαρά είναι να βλέπει τα παιδιά της να χαράζουν τη δική τους πορεία, ακολουθώντας τις επιθυμίες τους. «Προτιμώ, λοιπόν, ο καθένας να ακολουθεί τον δικό του δρόμο σύμφωνα με τις δικές του επιθυμίες. Αυτό είναι που μου δίνει πραγματική χαρά. Θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ολοκληρωμένοι άνθρωποι, με προσωπικότητα, που να ξέρουν τι αποφασίζουν και γιατί το αποφασίζουν», πρόσθεσε.

Φωτογραφία: NDPPHOTO

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δυτική Ελλάδα: Θρήνος για τον Μάσο Δευτεραίο

Θρήνος στην Ιθάκη για τον υποδηματοποιό Μάσο Δευτεραίο. Η...

Πάτρα: Συνεχίζεται η “εγκατάσταση” ρομά κοντά στην Παναχαϊκή

Παράνομη εγκατάσταση ομάδας Ρομά κατεφράφη σε κοινόχρηστο χώρο κοντά...

Ψαθόπυργος: Λουόμενοι… με σκουπίδια!

Κάτοικοι, επαγγελματίες  και επισκέπτες στον παραθαλάσσιο Ψαθόπυργο της Πάτρας,...