Βάσια Τριφύλλη: Απαντά μετά από χρόνια για το περιστατικό με τον Γκλέτσο – Χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα;

Ημερομηνία:

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και τη Μαίρη Αργυριάδου έδωσε συνέντευξη η Βάσια Τριφύλλη, η οποία μίλησε και για το περιστατικό που είχε συμβεί on air με τον Απόστολο Γκλέτσο πριν από χρόνια.

«Με απέσυρα εγώ επαγγελματικά πριν με αποσύρουν οι άλλοι. Δεν έχω μετανιώσει για κάποια δουλειά που έχω κάνει. Γερνάω, αλλά θα μπορούσα να κάνω κι ένα γυμνό. Φυσικά και λέω την ηλικία μου, είμαι 77 ετών. Έχω κάνει λίφτινγκ πριν από πολλά χρόνια. Μ’ αρέσουν τα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα, τα οποία σαφώς θα πάρουν κάτι από την Ελένη και κάτι από την Τριφύλλη.

Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή στα πλαίσια του δικού μου χαρούμενου χαρακτήρα με πινελιές σοβαρότητας. Μπορώ να διαχειριστώ τηλεοπτικά σοβαρά θέματα, τα οποία τα έχω περάσει στη ζωή μου. Υπάρχουν πράγματα που φοβάμαι, αλλά το πρόβλημα της υγείας μου δεν με φόβισε», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

Για το περιστατικό που συνέβη με τον Απόστολο Γκλέτσο πριν από χρόνια στον αέρα του Mega, η Βάσια Τριφύλλη απάντησε: «Ποτέ δεν χαλάνε οι φιλίες για ένα κόμμα. Οι φιλίες είναι φιλίες και δεν χαλάνε μαλ…α ε μαλ…α. Αυτό μου άρεσε πάρα πολύ. Το είδα μετά ψύχραιμα, δεν είπα τίποτα άλλο. Μόνο το μαλ…α είπα, δεν του είπα τίποτα άλλο. Τον Αποστόλη τον λατρέυω».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Μητσοτάκης: «Πολλά νοικοκυριά δοκιμάζονται» – Αυστηρό μήνυμα για το τουρκολιβυκό μνημόνιο

Μήνυμα προς την Τουρκία και τη Λιβύη, αλλά και...

Τα μυστικά του ελληνικού καφέ: Από το πατάρι του Λουμίδη στη βιομηχανία εκατομμυρίων του freddo

Όταν κάποιος θέλει να προβοκάρει το ελληνικό κοινό, λέει...

Έρχεται επίδομα θέρμανσης αυξημένο κατά 30% με ενίσχυση έως 1.560 ευρώ

Αυξημένο κατά 30%, με ενίσχυση έως 1.560 ευρώ στις...

Halloween Party με τα όλα του από τον Σύλλογο Αραχωβιτίκων (φωτο)

Ένα Halloween Party με τα όλα του πραγματοποιήθηκε στον...