Βασίλειος Κωστέτσος: Έχω άγχος ότι θα πάθω ότι έπαθαν οι γονείς μου

    Ημερομηνία:

    «Δεν πιστεύω και δεν με ενδιαφέρουν οι έρωτες. Θα ήθελα παιδιά, αλλά άργησα», λέει ο Βασίλειος Κωστέτσος.

    Ο Βασίλειος Κωστέτσος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Μίκη Θεοδωράκη.

    «Η σειρά L’ Olympien είναι αφιερωμένη στη μητέρα μου. Δεν κοιμάμαι καθόλου από το άγχος, έχω πολλά ψυχοσωματικά.

    Έχω άγχος ότι θα πάθω ότι έπαθαν οι γονείς μου και πηγαίνω στους γιατρούς. Έχω εισπράξει τρομερή αγάπη από τον κόσμο.

    Μου φιλούσαν τα χέρια σε εκδηλώσεις θαυμασμού. Είμαι ευγνώμων στον Θεό, το σύμπαν και τους γονείς μου», είπε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

    Ο Βασίλειος Κωστέτσος είπε στη συνέχεια: «Είμαι ο μοναδικός Έλληνας που έχω ντύσει τον Μίκη Θεοδωράκη. Πάντα ήθελα να πηγαίνω και να κάθομαι μαζί του. Μου έλεγε ότι στο Ηρώδειο όλοι θα μιλάνε για το ρούχο του».

    Τέλος, ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέφερε: «Δεν έψαχνα ποτέ να εισπράξω αγάπη από τη συντροφικότητα. Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες.

    Δεν πιστεύω και δεν με ενδιαφέρουν οι έρωτες. Θα ήθελα παιδιά, αλλά άργησα. Η μητέρα μου, μου είχε πει παλιά “αν θες κάνε παιδί τώρα που μπορώ να το μεγαλώσω”».

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτό το κινέζικο μπαρ μοιάζει να έχει βγει από επεισόδιο του Mad Men

    Τοίχοι με ξύλινη επένδυση, μαρμάρινα δάπεδα και βελούδινα έπιπλα...

    Γιατί οι αστυνομικοί αγγίζουν το αυτοκίνητο όταν σε σταματούν για έλεγχο

    Αν σε έχουν έχουν σταματήσει για έλεγχο κάποια στιγμή...

    “ΝΙΚΗ”: Εκδήλωση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Πάτρα

    Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Λαϊκό Κίνημα ΝΙΚΗ, με συνέπεια στις αρχές...

    Το χέρι του βασιλιά: ένα πιάτο με την πιο «τρελή» έμπνευση

    Αυτή την εποχή του χρόνου, υποτίθεται ότι ονειρευόμαστε να...