Βασίλειος Κωστέτσος για τρανς Μις Ολλανδία: «Τους πείραξε που το πρώην αγόρι κέρδισε επάξια τον τίτλο μιας ωραίας γυναίκας»

    Ημερομηνία:

    Μία καινούρια θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η στέψη τρανς γυναίκας ως Μις Ολλανδία 2023 και ο Βασίλειος Κωστέτσος τοποθετείται επί του  θέματος.

    Τη νίκη της τρανς γυναίκας στο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Ολλανδία» σχολίασε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βασίλειος Κωστέτσος. Η στέψη της τρανς Rikkie Valerie Kolle, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, ωστόσο η γυναίκα έγραψε ιστορία καθώς είναι το πρώτο τρανσέξουαλ άτομο που διακρίνεται με αυτόν τον τίτλο.

    Από την πλευρά του, ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέβασε μέσα από το προφίλ του στο Instagram, φωτογραφίες της Rikkie Valerie Kolle και τις συνόδεψε με ένα μήνυμα για όσους επέκριναν την στέψη της.

    «Rikkie Valerie Kolle: Η πρώτη τρανσέξουαλ γυναίκα που στέφθηκε Μις Ολλανδία 2023 – Επόμενος της στόχος ο τίτλος της Μις Υφήλιος Κάποιες και κάποιοι δεν βλέπουν την σαπίλα που ζούμε & βιώνουμε σε όλους τους τομείς!Πολιτική Μουσική Μόδα Κινηματογράφος Τηλεόραση!….Ανθρώπινες Σχέσεις!!!!! Τους πείραξε το ότι το πρώην αγόρι συναγωνίστηκε και κέρδισε επάξια τον τίτλο μιας ωραίας γυναίκας! Η εποχή του μεσαίωνα και των μαγισσών έχει περάσει δια παντός! Αφήστε τους ανθρώπους να αποφασίσουν αυτοί για την ζωή τους!και όχι εσείς για αυτούς!» έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος στην ανάρτησή του.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΒΙΝΤΕΟ από τον άγριο ξυλοδαρμό τουριστών σε κλαμπ στη Ζάκυνθο

    Ενα σοβαρό περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού μεταξυ Βρετανών τουριστών σε...

    Μητέρα Μουρτζούκου: «Είναι ύποπτη από τα Χριστούγεννα και κανείς δεν την “ακουμπάει”»

    Επανήλθη η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου που βρίσκεται στο...

    Στο νοσοκομείο Ρίου διασωληνωμένος τραυματίας σε τροχαίο με «γουρούνα» στη Ζάκυνθο

    Με αεροδιακομιδή μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ...

    Μπηχτές Πελετίδη σε Φωτήλα για θέατρο «Απόλλων»: «Είχε πει πως θα έχουμε εξελίξεις σε 15 ημέρες»

    Με έντονο ενδιαφέρον και αρκετές αιχμές πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση...