Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου του με την Λίνα Πρίντζου

    Ημερομηνία:

    Πριν από 10 χρόνια ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου, θέλησαν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους πραγματοποιώντας έναν πολύ ρομαντικό γάμο στη Βενετία, παρουσία λίγων ατόμων.

    Χθες (7/6) το ζευγάρι γιόρτασε την 10η επέτειο του γάμου του και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram. Συγκεκριμένα ο επιτυχημένος ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο από την ημέρα του γάμου του και έγραψε στη λεζάντα: «10 χρόνια».

    Φλίγκος

    Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Dot», ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είχε αναφέρει για τον γάμο του: «Ο γάμος μου ήταν ένα τετραήμερο ταξίδι στη Βενετία. Είχαμε καλεσμένους μόνο 25 άτομα. Τα κανόνιζα όλα ένα χρόνο πριν για να είναι όπως πρέπει. Έγινε σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία. Η γυναίκα μου είναι βαριά Ηπειρώτισσα. Ήταν δική μου ιδέα ο γάμος στη Βενετία προκειμένου να γλιτώσω το ηπειρώτικο γλέντι που ήθελε η γυναίκα μου».

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...