Βασίλης Δημάκης: Το σπαρακτικό «αντίο» της Ερασμίας Μάνου

    Ημερομηνία:

    Στις φυλακές Κορυδαλλού όπου εξέτιε την ποινή του έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Δημάκης στα 47 του χρόνια. Ο Βασίλης Δημάκης είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία.

    Τον Μάιο του 2023 είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με την τραγουδίστρια Ερασμία Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου. Πριν να κλείσουν έναν χρόνο, το ζευγάρι παντρεμένοι το ζευγάρι προχώρησε σε λύση του συμφώνου συμβίωσης τον Φεβρουάριο του 2024.

    Συντετριμμένη από τον χαμό του η Ερασμία Μάνου έγραψε στο προφίλ της στο Facebook: «Δεν βγαίνει καμία λέξη. Μόνο σιωπή και ατελείωτες αναμνήσεις. Αυτό το χαμόγελο σου. Αυτό το κολάζ με τις φωτογραφίες μας. Πόνος! Θα σ’ αγαπάω όσο αναπνέω όπως σου υποσχέθηκα. Αντίο ψυχή μου. Πέτα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Θα βρεθούμε και πάλι, για όσα αφήσαμε στη μέση»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το φωταγωγημένο Ρωμαϊκό Στάδιο της Πάτρας, στον πεζόδρομο της Ηφαίστου – ΦΩΤΟ

    Μια άλλη αισθητική προσφέρει το φωταγωγημένο Ρωμαϊκό Στάδιο της...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Παρασκευή 22-8-2025

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-8-2025 ΚΑΙ...

    Αυτοί είναι οι δύο μεγαλύτεροι τοκογλύφοι στην Πάτρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%af-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%cf%8d%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%bb/