Βασίλης Καλογήρου: Ανοίγουν κινητά τηλέφωνα με εντολή εισαγγελέα

    Ημερομηνία:

    Το θρίλερ με τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου στη Λάρισα συνεχίζεται με τελευταία εξέλιξη να είναι ο έλεγχος κινητών και σταθερών τηλεφώνων.

    Τα κινητά ανοίγουν με την ελπίδα να «μιλήσουν» και να δώσουν απαντήσεις στην υπόθεση θανάτου του Βασίλη Καλογήρου, καθώς το «πράσινο φως» δόθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας ύστερα από το αίτημα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας. Αυτό σημαίνει ότι οι  εταιρείες τηλεφωνίας θα ανοίξουν τα κινητά αλλά και τα σταθερά για ένα διάστημα δύο μηνών πριν τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου, από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 39χρονος, στην περιοχή της Πέρα Χώρας Τυρνάβου και των Πλατανουλίων.

    Φυσικά άπλετο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων, των ιστολογικών και τοξικολογικών, για να διαπιστωθεί αν υπήρξε στραγγαλισμός. Το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας εξακολουθεί να υποστηρίζει η οικογένεια του άτυχου 39χρονου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Η πόλη της αφίσας – ΦΩΤΟ

    Το πρόβλημα της αφισορύπανσης καλά κρατεί σε όλο το κέντρο της...

    Με ποιο ζώδιο δεν πρέπει να βγείτε ραντεβού

    Τα ραντεβού μπορούν να γίνουν πολύ περίπλοκα. Αν ρίξετε,...

    Ακίνητα: Πώς φουσκώνει – στα χαρτιά – όλο και περισσότερο ο πλούτος των Ελλήνων

    Η αύξηση του πλούτου των ελληνικών νοικοκυριών το 2024...

    Απάτη στα ATM: Πώς κλωνοποιούν την κάρτα σας και αδειάζουν τον λογαριασμό σας

    Η περίοδος του καλοκαιριού μπορεί για πολλούς να σηματοδοτεί στιγμές ξεγνοιασιάς...