Βασίλης Καρράς: Τι αποκάλυψε ο κουμπάρος του για το «χωριό της Ειρήνης» – «Η περιουσία του ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ»

    Ημερομηνία:

    Μετά την αποκάλυψη για τη διαθήκη του Βασίλη Καρρά, ο κουμπάρος του δημοφιλή τραγουδιστή μίλησε στο Πρωινό και στον δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο.

    Πιο συγκεκριμένα, ο κουμπάρος του Βασίλη Καρρά και συνδημιουργός του «χωριού της Ειρήνης», Παναγιώτης Πετρίδης αποκάλυψε ότι η περιουσία του αείμνηστου καλλιτέχνη ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

    Όσο για το ποσό που ακούστηκε για την περιουσία του Βασίλη Καρρά, μετά το άνοιγμα της διαθήκης του, ο κουμπάρος του είπε: «Νομίζω ότι είναι πολύ μεγαλύτερο γιατί είναι πράγματα που δεν εκτιμώνται με μολύβι και χαρτί».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ: Κόβουν κάθε βράδυ το νερό… προληπτικά!

    H ανακοίνωση του προέδρου της ΤΚ Πέττα, το μεσημέρι...

    ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: 4 – 3 οι λάθος ιατροδικαστικές αλλά ο Φλωρίδης… δεν έκλεισε την Αθήνα!

    Του Κ. Φλαμή (εφημερίδα ΠΟΛΙΤΕΙΑ) Πισπιρίγκου και Μουρτζούκου, δύο γυναίκες…...

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η κηδεία του Πίνδαρου Μεσμπούρη

    Εφυγε από την ζωή σε ηλικία 50 ετών ο...

    ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ: Αυτή είναι η θέση μας για το τρένο

    ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ - ΣΒΟΛΗΣ: Η  θέση μας  για τη...