Βασίλης Κικίλιας: «Επενδύσαμε στην κρουαζιέρα και αυτό φέρνει έσοδα στην τοπική οικονομία»

    Ημερομηνία:

    Ο Βασίλης Κικίλιας έκανε ανάρτηση στα social media και ανέφερε το γεγονός ότι έχουν γίνει επενδύσεις στο τομέα της κρουαζιέρας, έχουν συμβάλλει στην αύξηση των εσόδων, ειδικά στις τοπικές οικονομίες.

    «Επενδύσαμε στην κρουαζιέρα κι αυτό φέρνει έσοδα στην τοπική οικονομία», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter.

    Επίσης, αναφέρθηκε στην έναρξη της νέας σεζόν στην κρουαζιέρα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, καθώς και για τη δυναμική που έχει αναπτύξει. «Με το 2023 έχουν ήδη προγραμματιστεί πάνω από 70 αφίξεις, από 13 εταιρείες και από 21 διαφορετικά κρουαζιερόπλοιο, ο στόχος για την αύξηση των εσόδων στην τοπική οικονομία παραμένει σε πρώτο πλάνο», ανέφερε στη συνέχεια.

    Υπενθυμίζεται ότι ειδικά το λιμάνι της Θεσσαλονίκης το 2022 είχε αύξηση 250% στην κρουαζιέρα. Μάλιστα σύμφωνα με τελευταίες έρευνες 6 στους 10 επισκέπτες κρουαζιέρας, επανέρχονται στον προορισμό για διακοπές τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Την Παρασκευή η προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «ΘΥΣΙΑ»

    Η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία, ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών και ο Παμμεσσηνιακός...

    Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών το Σάββατο στην Πάτρα

    Η Οικολογική Κίνηση Πάτρας σε συνεργασία με την Κοινωνική...

    Πυρόπληκτοι 2025: Μέσω myAADE οι δηλώσεις απαλλαγής ΕΝΦΙΑ, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, ποιες περιοχές της Δυτικής Ελλάδος αφορά

    Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ανακοίνωσε ότι οι δηλώσεις...

    Eurovision 2026: Τρεις τραγουδίστριες στον Εθνικό τελικό

    Στις 2 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία, που έχει ορίσει...