Βασίλης Κικίλιας: Τουρισμός μαζί με Πολιτισμό το συγκριτικό μας πλεονέκτημα για το 2023

    Ημερομηνία:

    Στο στρατηγικό σχεδιασμό που υλοποιείται, προκειμένου η Ελλάδα να αναδειχθεί ως κορυφαίος πολιτιστικός αλλά και βιώσιμος, με οικολογικό αποτύπωμα προορισμός, αναφέρθηκε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας στο χαιρετισμό που απηύθυνε στο Φόρουμ Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης που διεξάγεται στα Χανιά.

    Ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι στόχος του Υπουργείου είναι να αναπτύξει και να στηρίξει ένα τουριστικό προϊόν το οποίο θα συνδυάζει τις πολιτιστικές διαδρομές με την πράσινη ανάπτυξη. Σε αυτό το πλαίσιο, όπως τόνισε, η επόμενη καμπάνια του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ θα αφορά το βιώσιμο τουριστικό μοντέλο της χώρας μας, το οποίο θα είναι φιλικό προς το περιβάλλον, με πράσινη και μπλε οικονομία,  και με σεβασμό στην ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας.

    Ο Υπουργός Τουρισμού έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα Χανιά αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα Χανιά και η Κρήτη είναι ένας τουριστικός προορισμός  που προσφέρει γνώσεις για τη μοναδική ιστορία και τον απαράμιλλο πολιτισμό σε κάθε ταξιδιώτη και επισκέπτη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτό θέλουμε να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε, γι΄ αυτό και το 2023- και μέσω της καμπάνιας που προωθούμε- θα είναι η χρονιά ενός βιώσιμου τουριστικού μοντέλου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...